Džejms Gandolfini: Bivša verenica otkrila nove detalje života i smrti slavnog glumca

Džejms Gandolfini: Bivša verenica otkrila nove detalje života i smrti slavnog glumca

Autor: | 24/06/2013

0


Bivša verenica Džejmsa Gandolfinija, Lora Somoza, koja je sa njim provela pet godina, tvrdi da je za preranu smrt zvezde "Sopranovih" kriva upravo slava. Prema njenim rečima, glumac nije umeo da se nosi sa činjenicom da je popularan, pa se okrenuo drogama i alkoholu.
Nakon što je smrt Džejmsa Gandolfinija duboko rastužila njegove fanove, pojavile su se nove informacije u vezi sa slučajem.
Britanski "Dejli mejl" prenosi da je glumac poslednji obrok imao u Rimu, a sastojao se od porcije pohovanih škampa, guščije paštete, četiri čašice ruma dve pinja kolade i dva piva.
- Bio je čovek ogromnih apetita. Bio je veliki i u pogledu telesne građe i talenta. Sada nije trenutak da raspravljamo o njegovom konzumiranju alkohola i droge - izjavila je seksualna terapeutkinja i bivša verenica glumca, Lora Somoza.
Ipak, ona je otkrila da je sa zvezdom "Sopranovih" bila tokom vrhunca njegove slave, koju Gandolfini nije lako podneo.
- Živeli smo zajedno u Njujorku. Teško mu je palo odricanje od privatnosti, pa nismo mnogo izlazili. Nije mogao da izađe na ulicu, da ga neko ne pozove, a bio je stidljiv po prirodi - rekla je Lora.
Ona je dodala da je Gandolfini u nekim trenucima jednostavno želeo da nestane, ali je teško mogao da se sakrije od paparaca, s obzirom na svoju težinu.
- Od trenutka kada bi izašao iz kuće, postajao bi Toni Soprano. Osećao se kao da radi bez prestanka. Bio je svestan da je glavna zvezda šoua i zato je bio pod pritiskom. Radio je po 14 sati, a zatim bi došao kući i učio novih sedam stranica dijaloga.
U potrazi za olakšanjem, Gandolfini se okrenuo porocima.
- Normalno je da mu je trebao neki ventil. Nikada nije verovao da je toliko dobar koliko je zapravo bio, nesigurnost ga je izjedala. Uzimao je kokain, pio je i prejedao se. Nekoliko puta je bio na rehabilitaciji - otkrila je Lora Somoza.
"Dejli mejl" prenosi da je Džejms Gandolfini tokom svog prvog braka takođe uzimao kokain, spavao sa striptizetama i tokom jedne svađe toliko izgubio razum, da je sam sebe udario u lice pesnicom.
Lora kaže da se sa glumcem čula dve nedelje pred smrt i da je zvučao dobro.
- Bio je uzbuđen zbog odmora sa sinom i prisećao se starih dobrih vremena.
Telo Džejmsa Gandolfinija trebalo bi da bude prebačeno u Njujork, gde će biti sahranjen do kraja nedelje.

Autor: Life Content
izvor: Daily Mail

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin