Branislav Bane Mojićević: Uskoro svadba i prinova

Branislav Bane Mojićević: Uskoro svadba i prinova

Autor: | 24/06/2013

0

Pobednik prve sezone takmičenja "Zvezde Granda" Branislav Bane Mojićević se ženi. Kako saznaju "Naše Novine", popularni pevač ima dvostruki razlog za slavlje budući da je njegova izabranica u blagoslovenom stanju. Svadba je zakazana za 2. avgust, a Bane će se u svom rodnom Čačku preb bogom zakleti na večnu ljubav svojoj lepšoj polovini. Svadbena svita nakon crkvenog venčanja zaputiće se ka Zlatiboru, gde će u hotelu "Palisad" sklopiti građanski brak, a nakon toga sleti svadbeno veselje.
Izvor blizak popularnom pevaču tvrdi da se u porodici Mojićević svi raduju što će se pevač oženiti devojkom koja nije iz javnog života.
- Bane jedva čeka da se oženi dugogodišnjom devojkom, koju je brižno čuvao od očiju javnosti. On priprema svadbu za 300 zvanica, a pored rodbine i prijatelja, slavlju će prisustvovati i kolege iz "Granda". S obzirom na to da mu je devojka tek u trećem mesecu trudnoće, rešili su da sačekaju da joj prođu mučnine, kako bi svoju sreću na pravi način podelili sa zvanicama – tvrdi izvor blizak ovom paru.

Izvor: Naše novine

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti