Kajli Minog i Džej Zi: Uskoro snimaju duetsku pesmu?!

Kajli Minog i Džej Zi: Uskoro snimaju duetsku pesmu?!

Autor: | 23/06/2013

0

Prema saznanjima medija u svetu, australijska pop pevačica Kajli Minog  i Džej Zi, muž Bijonse Nouls, uskoro snimaju duetsku pesmu! Obavešteni izvori navode da Džej Zi namerava da ode u studio u kojem Kajli snima novi album kada bi i trebalo da se dogovore oko snimanja dueta.
- Džej Zi je veliki ljubitelj Kajli Minog i oduvek je voleo njenu muziku - rekao je neimenovani izvor londonskom "Sanu" (The Sun). Ova vest došla je samo par dana nakon što je objavljeno da će australijska lepotica na albumu sarađivati i sa Farelom Vilijamsom, koji je, recimo, radio sa Madonom, a aktuelan je njegov hit sa Daft Punk.
- Muzika koju pravi sa Farelom zvuči odlično i ona priča samo o tome. Dopala joj se ideja da ubaci i rep momente u svoj stil - dodao je taj izvor.
Paralelno sa potencijalnom saradnjom sa Kajli, Džej Zi završava svoj novi album "Magna Carta Holy Grail", na kojem će koristiti i reči pesme Nirvane "Smells Like Teen Spirit"! On je dobio odobrenje od Kortni Lav, udovice frontmena tog benda Kurta Kobejna, da koristi reči pesme.

Izvor: Mondo

Foto: guardian.co.uk

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin