Adrijana Lima i Marina Abramović: Uzbudljiv susret na prestižnoj svečanosti u Njujorku

Adrijana Lima i Marina Abramović: Uzbudljiv susret na prestižnoj svečanosti u Njujorku

Autor: | 21/06/2013

0

Slavna manekenka Adrijana Lima, supruga našeg proslavljenog košarkaša Marka Jarića, bila je oduševljena kada je nedavno na prestižnom događaju u Njujorku imala priliku da upozna najpoznatiju umetnicu performansa Marinu Abramović poreklom iz Crne Gore. Dve dive srele su se na dodeli nagrada "CFDA Fashion", kojoj su prisustvovale mnoge poznate ličnosti iz sveta mode, kao i iz društvenog i političkog života Sjedinjenih Američkih Država.
Na crvenom tepihu ispred "Alis Tuli hola" prošetali su Oskar de la Renta, Hilari Klinton, Ana Vintur, Aleksandra Ambrosio, Miranda Ker, Tajger Vuds i mnogi drugi.
Tom prilikom svi su bili zadivljeni izgledom brazilske lepotice Lime koja je nosila dugačku šik haljinu. Pokazala je svoje zgodno telo, kao i da žena može da izgleda savršeno samo deset meseci posle porođaja. S druge strane, Marina je drugačije ostavila snažan utisak. Obučena u jedinstvenu kreaciju "Givenchy", koju je ukombinovala sa crnim rukavicama, sa jednostavnom šminkom i frizurom, plenila je svojom energijom. Adrijana i Marina upoznale su se pred početak ceremonije i imale su priliku da razgovaraju o svom radu, kao i o životnim stavovima. Adrijana je izrazila oduševljenje prema umetnosti Abramovićeve, čiji rad godinama prati. Neposredno po završetku ove manifestacije Marina je dala intervju američkim medijima, u kome je iznela svoje stavove o lepoti i starenju, ali i o planovima za budućnost.
- Ljudi prave velike greške jer donose sudove o drugome na osnovu fizičkog izgleda. Za mene lepota dolazi iznutra, a ružnoća, po mom mišljenu, ne postoji - rekla je tom prilikom Marina.
- Danas svi teže podmlađivanju. I sama sam luda za laserima jer pomoću njih mogu, recimo, da uklonim staračke pege. Međutim, protivim se kasapljenju svog tela i izvrgavanju operacijama do neprepoznatljivosti. Imam šezdeset sedam godina i svakodnevno razmišljam o smrti. Tako da, šta god da uradite na svom telu i koliko god da se podmladite, ne možete pobeći od smrti.
Neke od svojih stavova o lepoti Marina je podelila i sa Limom, koja se složila sa njenim mišljenjem da lepota dolazi iznutra. Brazilska lepotica je više puta u svojim intervjuima naglašavala da najlepše izgleda onda kada je najsrećnija. Od kada je u braku sa našim košarkašem Markom Jarićem, sa kojim ima dve kćerke, troipogodišnju Valentinu i desetomesečnu Sijenu, Lima se oseća potpuno ispunjeno.
Zgodna manekenka je tokom razgovora sa Abramovičevom izrazila i interesovanje za film koji će uspešna umetnica snimiti o Džejmsu Franku. Naime, Marinu jako inspiriše ovaj tridesetčetvorogodišnji glumac i odlučila je da snimi film o njemu.
Uspešne dame otvoreno su govorile o svojim planovima, a po završetku razgovora obe su uživale u ceremoniji na kojoj su nagrađeni najuspešniji iz sveta mode u prethodnih dvanaest meseci. Najznačajnija priznanja dobili su Vera Vong i Oskar de la Renta kome je statuetu uručila Hilari Klinton. Po završetku dodele, gosti ove prestižne manifestacije imali su priliku da prisustvuju i afterpartiju koji su organizatori priredili.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još