Milena Marić i Mladen Subašić: Medeni mesec uz čardaš

Milena Marić i Mladen Subašić: Medeni mesec uz čardaš

Autor: | 19/06/2013

0


Sve popularnija, mlađana glumica Milena Marić i njen suprug politikolog Mladen Subašić nedavno su stali pred matičara i izgovorili sudbonosno – da! Nakon svadbenog ručka, mladenci su spakovali kofere i krenuli na svoje prvo svadbeno putovanje, i to po evropskim metropolama. Na mapi su se našli Prag, Beč i glavni grad Mađarske – Budimpešta. U zemlji čardaša, tačnije u budipeštanskom hotelu Ramada Aquaworld Resort mladenci su proveli nekoliko dana, a na raspolaganju im je bio de luks apartman.
- Zbog obaveza nismo imali puno vremena, ali smo nedelju dana koja nam je bila na raspolaganju, maksimalno iskoristili - kaže lepa glumica i dodaje:
- Nakon Beča i Praga, Budimpešta je došla kao šlag na tortu. Oboje obožavamo termalnu vodu, pa smo dobar deo dana provodili u bazenima. Telefoni su nam bili ugašeni, a jedine „obaveze“ koje smo imali, bili su odlasci na masaže, u aqua world i restorane. Dok je Mladen uživao u vodenim vratolomijama, ja sam degustirala mađarske specijalitete - kaže Milena. Glumica koja se slavu stekla zahvaljujući ulozi Line u seriji „Budva na pjenu od mora“, treutno radi na novoj liniji nakita za telo i kosu, a sa supurugom Mladenom, i na odabiru imena za bebu. Par će naime, za nešto više od četiri meseca dobiti prinovu, nakon čega sledi crkveno venčanje i putovanje na neku od dalekih destinacija.
Milena i Mladen su za vreme boravka odseli u apartmanu Svetlane Cece Ražnatović koja je rado viđen gost ovog rizorta. Pored Cece, apartmane u hotelu imaju Dženifer Lopez i Enrike Iglesijas, a isti se mogu rezervisati putem sajta www.ramadaresortbudapest.hu

milena mladen 1

milena mladen 3

milena mladen 6

milena mladen 7

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin