Zvezde Granda: Miloš Brkić i Milena Novaković vraćeni u trku za titulu

Zvezde Granda: Miloš Brkić i Milena Novaković vraćeni u trku za titulu

Autor: | 18/06/2013

0


Saša Popović je sinoć u emisiji "Narod pita" rekao da će dvoje takmičara vratiti u finale. Takmičari koji su vraćeni nisu ni znali da će biti u finalu:
- Mi smo pregledali od početka godine sve emisije i odlučili smo da u finale vratimo dva kandidata! Stručni žiri je ocenjivao pevanje i ako Farma može da vrati Gocu i Vesnu i mi smo odlučili da vratimo dvoje - rekao je Saša Popović i u takmičenje vratio Miloša Brkića.
- Iako je dobio 5500 glasova manje u baražu od prvoplasiranog on je prvi koji se vraća u finale! On je tokom takmičenja dobijao najviše glasova duplirnih i komplimenata za pevanje - dodao je direktor Granda.

milena-novakovic1

Onda je pušten snimak i pokazao da je u finale ušla i Milena Novaković:

- Od stručnog žirija su dobili puno komplimenata i mi smo nekako bili primorani da ih vratimo. U subotu ćete prvi put čuti koliko je koji kandidat dobio sms-ova. Kada bi Grand želeo da zaradi pare pustili bi neograničeno kao Farma, Veliki Brat ili Prvi glas Srbije. Mi smo ograničili to na 5 glasova pi broju. Nama nije u cilju da neko sa jednog broja pošalje 1000 glasova. Svakome ćemo dati po jednu pesmu, pobedniku dve i album do 30. septembra.

Tekst: IVAN VUKOVIĆ, Life Content
Foto SCANDAL!, Fejsbuk

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin