Najdžela Loson: Slavna kuvarica usred skandala

Najdžela Loson: Slavna kuvarica usred skandala

Autor: | 18/06/2013

0


Nekadašnji reklamni tajkun Čarls Sači pokušao je da se opravda pred javnošću pošto su se tokom vikenda u britanskim medijima pojavile fotografije na kojima se vidi kako svoju suprugu, poznatu kuvaricu Najdželu Loson, drži za vrat u jednom restoranu, rekavši da je to bila "mala čarka".
Britanski list "Sandej pipl" objavio je fotografije na kojima se vidi Sači kako steže za vrat suprugu, koja je u suzama, tokom večere na terasi jednog londonskog restorana.
Multimilioner (70) je 9. juna takođe uslikan kako štipa 53-godišnju Loson za nos a potom izlazi iz restorana. Sači, koji piše kolumnu za "Ivning standard" rekao je listu da slike odaju pogrešan utisak.
- Pre oko nedelju dana sedeli smo ispred restorana i diskutovali o deci, nekoliko puta sam uhvatio Najdželu za vrat da bih naglasio svoj stav - rekao je on.
- Nisam je gušio. Bila je to mala čarka. Fotografije su užasne ali odaju mnogo drastičniji i nasilniji utisak od onoga što se dogodilo. Najdžela je bila uplakana jer oboje mrzimo svađu, a ne zbog toga što je bila povređena - dodao je on.
Sači je rekao da se sa suprugom pomirio na putu kući ali je rekao i da se Losonova sa decom iselila iz porodičnog stana kako bi imala privatnost.
- Paparaci su se okupili ispred naše kuće pošto se priča pojavila u novinama i rekao sam Najdželi da ode sa decom dok se prašina ne slegne - objasnio je on.
Losonova, poznata po svojim TV emisijama o kuvanju i kuvarima, nije bila dostupna za komentar. Londonska policija istražuje fotografije koje je snimio fotograf-slobodnjak ali za sada nisu dobili nikakvu pritužbu u vezi svađe.
Losonova, ćerka bivšeg ministra finansija Najdžela Losona, udala se za Sačija 2003. pošto je njen prvi suprug, novinar Džon Dajmond, preminuo od raka grla.
Britanska javnost šokirana je fotografijama uplakane Losonove sa Sačijevom rukom oko vrata, a incident je pokrenuo debatu o nasilju u porodici u kojoj stručnjaci koriste upravo ove fotografije kako bi ukazali da nasilje nije vezano samo za siromašne slojeve već da se pojavljuje u celom društvu.
Korisnici društvenih medija podeljeni su na one koji su šokirani što niko od očevidaca nije "obrisao pod" Sačijem, one koji smatraju da je to zadiranje u intimu jednog para bez obzira na to da li je on poznat ili ne, i treću grupu onih koji su zgranuti fotografijama otvorenog nasilja.

izvor i foto: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još