Žarko Stojanović: Dirljiv susret sa roditeljima

Žarko Stojanović: Dirljiv susret sa roditeljima

Autor: | 16/06/2013

0


Pobednik okončanog rijaliti-programa „VIP Veliki Brat“ Žarko Stojanović nedavno se vratio u Pariz, gde od detinjstva živi sa porodicom. Simpatični dvadesetpetogodišnjak i njegov brat blizanac Željko sa majkom Biljanom i ocem Nebojšom nisu se videli tri meseca jer su posle okončanja rijalitija, u kome su zajedno učestvovali obojica boravili u Beogradu. Budući da su Žarkovi roditelji imali poslovne obaveze i da zbog toga nisu mogli da posete sinove u srpskoj prestonici, porodica je imala veoma dirljiv susret na pariskom aerodromu. Žarko će u Parizu boraviti do septembra kako bi uživao u društvu sa majkom i ocem, sve do preseljenja u Beograd, gde počinje da radi krajem leta.
Za magazin „Hello!“ on najpre govori o susretu sa roditeljima.
- Na pariski aerodrom oboje su došli po mene i brata. Neopisivo su bili srećni, baš kao i nas dvojica. Svi smo se dugo grlili, bio je to vrlo emotivan trenutak. Čim smo stigli kući, zajedno smo uživali u našem velikom dvorištu. Naši roditelji su nas obradovali radovima u kući, jer su u međuvremenu preuredili dom u kome živimo. Pored toga, moj otac gradi kuću na našem placu, pa nam je pokazao radove na novoj stambenoj jedinici - u dahu govori Žarko koji je povratak u Pariz iskoristio da se vidi i sa prijateljima. On je sa bratom Željkom dogovorio i učešće u novom francuskom rijalitiju.
- Sa jednom francuskom producentskom kućom dogovorili smo se da ćemo učestvovati u rijatiliju koji će biti snimljen ove godine. Snimaće se na nekoj prelepoj egzotičnoj destinaciji. U opticaju su Tahiti, Majami ili Bahami, još nije odlučeno, a snimanje će početi do kraja godine. Do tada pravim svoje planove, a oni na prvom mestu uključuju preseljenje u Beograd. Od septembra ću živeti u prostranom stanu pored Skupštine grada, koji sam već iznajmio. Pozvaću sve beogradske prijatelje na žurku useljenja. I moj brat Željko će se preseliti u Beograd, ali pre mene, krajem juna. Našao sam posao u francuskoj privatnoj školi u srpskoj prestonici. Početkom narede školske godine, od septembra, biću profesor francuskog jezika i biologije. Jedva čekam, jer će mi sigurno biti zanimljivo, a najvažnije je da ću raditi u struci - kaže Žarko, koji je završio studije biologije u Parizu. Inače, od jedne srpske televizije sa nacionalnom frekvencijom dobio je poziv da se oproba kao voditelj. Iako će se njegov brat u glavni grad Srbije preseliti u junu, Žarko mora da sačeka do jeseni da bi započeo poslovni projekat sa prijateljima, koji ima veze sa njegovom strukom za koju se školovao.
- U Francusku ću se sigurno ponekad vraćati, pre svega zbog mojih roditelja i prijatelja, ali ću u Beogradu živeti. Prelepo se osećam kada sam u rodnom gradu. Što se tiče emisije koju bi trebalo da vodim na jednoj beogradskoj televiziji, za sada su to samo planovi. Angažman će zavisiti od toga da li se poklapa sa vremenom koje moram da provedem u francuskom rijalitiju, koji smo Željko i ja dogovorili. Ukoliko se oprobam u ulozi voditelja, potrudiću se da budem što bolji i da još više usavršim srpski. Doduše, mislim da mi taj način govora sa greškama daje određenu dozu šarma. Dok ne dođem u Beograd, biću posvećen projektu vezanom za biologiju koji radim sa kolegama - kaže na kraju razgovora Žarko.

Tekst: Nadežda Jokić, Life Content
Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti