Miki Mećava napustio Farmu, vratile se Goca Božinovska i Vesna Rivas

Miki Mećava napustio Farmu, vratile se Goca Božinovska i Vesna Rivas

Autor: | 10/06/2013

0


Pevač Miki Mećava je napustio rijaliti šou „Farma“. On je izgubio u duelu od Filipa Panajotovića, Stanije Dobrojević i Andrije Markovića Akija.
Voditelj Ognjen Amidžić je u nedelju uveče u Areni sačekao četiri nominovana takmičara. Dobro raspoloženi duelisti su odgovarali na pitanja koja se tiču poljoprivrede, ali najbolje se spremila Stanija, dok Miki i Filip nisu reagovali. Posle zanimljivog ispitivanja u kome su se Stanija Dobrojević i Aki nadmetali ko će prvi da odgovori, starleti su se udvostručli glasovi.
Stanija je posle dupliranja glasova osvojila 39,79 odsto glasova i sebi obezbedila dalji plasaman i borbu za 50.000 evra. Ostali farmeri koji su bili u Areni su se razočarali, a Miki je svima poželeo puno sreće. Takmičari se od pevača oprostili pevjući njegovu pesmu „Pratiću te mala do meseca“.
Filip i Jovana dobili su tajni zadatak, do četvrtka moraju da sklone drva u kuću za izolaciju. Farmeri su se požalili voditelju da je atmosfera u kući nesnosna. Ljuba je, takođe, dobila tajni zadatak – mora da nauči Ekrema da muze kravu.
Zadruga je odlučila da se Era odmori. Njegov tajni zadatak je da do četvrtka ne radi nijedan posao na Farmi.
Ekrem Jevrić mora da sazna ko od ukućana ima tajni zadatak i šta je njihov cilj.
Osim toga, na Farmu su se, nakon što su izbačene zbog fizičkog obračuna, vratile Goca Božinovska i Vesna Rivas.ž

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin