Sanja Papić: Voditeljka i organizatorka izbora "Mis Vojvodine"

Sanja Papić: Voditeljka i organizatorka izbora "Mis Vojvodine"

Autor: | 09/06/2013

0

Smotra lepote, na kojoj će se birati najlepša devojka iz Vojvodine, biće održana 31. avgusta na Trgu slobode u Novom Sadu. Pre toga, od 26. maja, svake dve nedelje na kastinzima biraće se petnaest finalistkinja koje će od 29. avgusta do finalnog nadmetanja boraviti u hotelu "Norcev" na pripremama.
Pobednica ovog izbora ići će direktno u finale izbora "Mis Yu". Povodom izbora "Mis Vojvodine" u Novom Sadu je održana pres-konferencija na kojoj su se okupljenim gostima obratili Vesna da Vinča, vlasnica agencije "Miss Yu", pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Vladimir Stojković i Sanja Papić koja će se ove godine naći u ulozi organizatora i voditelja izbora "Mis Vojvodine".
- Verujem da će žiri ove godine imati težak zadatak da među prelepim ženama koje žive u Vojvodini izabere najlepšu. Osim fizičke, ova manifestacija promoviše i duhovnu lepotu, pa tako njen značaj seže i u važno pitanje položaja žena u društvu. Grad Novi Sad uvek je tu za promociju pravih vrednosti - istakao je Vladimir Stojković, pomoćnik gradonačelnika Novog Sada.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti