Sajmon Kauel: Incident u finalu šoua "Britanija ima talenat"

Sajmon Kauel: Incident u finalu šoua "Britanija ima talenat"

Autor: | 09/06/2013

0

Sviračica viole Natali Holt, prošlogodišnja finalistkinja emisije "Britain's Got Talent", gađala je člana žirija Sajmona Kauela jajima, ali se kasnije izvinila i priznala da je to bilo "luckasto" od nje.
Natali je bila deo orkestra koji je pratio nastup njene braće Ričarda i Adama. Pred kraj pesme ona je istrčala ispred žirija i gađala Sajmona jajima. Kauel je nakon toga skinuo jaknu i nastavio da vodi emisiju sa žumancem na košulji, ali nije delovao previše uznemireno.
Iako se gađanje jajima dogodilo usred njihovog izvođenja, Ričard i Adam nisu diskvalifikovani i kasnije su dobili pohvale zbog profesionalnog stava.
Sajmon je rekao da je pomislio da je žena htela da ih gađa sendvičima i da je to deo nastupa.
- Želim da se izvinim Ričardu i Adamu jer sam zasenila njihovu izvedbu. Nikada nisam uradila nešto slično i, iz ove prespektive, shvatam da je to bilo lucksto od mene – izjavila je Holtova.
- Na kraju izvođenja Ričarda i Adama desio se incident u kome je učestvovala Natali Holt (30), deo muzičke pratnje u nastupu Ričarda i Adama. Zbog njenih nepromišljenih akcija pozvali smo policiju. Međutim, odlučli smo da ne preduzimamo nikakve zakonske mere protiv Holtove – kazao je PR serijala „Britain's Got Talent”.
Nije, međutim, jasno zašto je Natali odlučila da baci jaja na sudije. Moguće da je reč o maloj osveti, jer je prošle godine učestvovala u ovoj emsiji sa svojom grupom „Raven Quartet” i nije imala lepo iskustvo. Članica njene grupe Rejčel Čender nakon nastupa je napisala blog pun ozlojeđenosti u kome, između ostalog, stoji:
- Najiskrenije, ako mislite da je gledanje tih emisija gde se ocenjuje talenat mučno, probajte da učestvujete u nekom. Predstavnici emisije su nas kontaktirali i ponudili učešće, ali smo se na kraju osećale kao iskorišćene k..ve koje su doživele poniženje pred milionskim auditorijumom.
Natali Holt je, inače, ugledna muzičarka. Nominovana je za Baftu, a svirala je na Olimpijskim igrama u Londonu.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin