Bijonse: Izazovnim stajlingom utišala glasine o trudnoći

Bijonse: Izazovnim stajlingom utišala glasine o trudnoći

Autor: | 09/06/2013

0

Iako je nekoliko puta javno demantovala spekulacije da je trudna, u tabloidima se i dalje pisalo o tome da Bijonse očekuje drugo dete sa svojim suprugom Džej Zijem. Oni koji joj i dalje nisu verovali, sada mogu da se uvere da je pevačica govorila istinu, pošto se u javnosti pojavila u izazovnom autfitu koji je pokazao da od njenog trudničkog stomaka nema ni traga.
Tridesetjednogodišnja pevačica bila je jedna od zvanica na rođendanskoj žurki repera Kanjea Vesta u prugastoj dubokoj suknji i kratkoj majici, koja je otkrila njen savršeno ravan stomak. Rođendanska proslava, održana u subotu u jednom karipskom restoranu u Njujorku, okupila je veliki broj poznatih ličnosti, uključujući i Bijonsinog supruga Džej Zija, ali među zvanicama nije bilo Kim Kardašijan, koja je odlučila da se odmara kod kuće zbog trudnoće. Ona je svom dečku srećan rođendan poželela putem Tvitera, objavivši kolaž njihovih fotografija uz poruku:
- Srećan rođendan mom najboljem prijatelju, ljubavi mog života, mojoj duši! Volim te više nego što reči mogu da iskažu - napisala je Kim.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin