Bajaga i Instruktori: Oduševili publiku u Zagrebu

Bajaga i Instruktori: Oduševili publiku u Zagrebu

Autor: | 09/06/2013

0

Bajaga i "Instruktori sinoć" su zagrebačkoj publici na Šalati pripremili koncert za pamćenje. U dva i po sata vrhunske svirke, koju je pratila vrhunska produkcija zvuka, svetla i slike, odsvirali su skoro 30 pesama uključujući niz velikih hitova i pesama s aktuelnog albuma "Daljina, dim i prašina". U tome su im pomogli i prijatelji, Saša Lošić iz "Plavog orkestra" koji je s Bajagom izveo pesmu "A ti se nećeš vratiti" iz hit serije "Vratiće se rode", dok je Srđan Žika Todorović, jedan od glavnih glumaca te serije, nekada bubnjar kultne grupe "Ekatarina Velika", za bubnjevima odsvirao pesmu "Život je nekad siv, nekad žut".
Ova dva nastupa zapalila su publiku koja je od početka pevala i plesala, bez prestanka, stvarajući sjajnu atmosferu, koja je dolazila do usijanja za vreme izođenja hitova kao što su "Godine prolaze", "Tišina", "Ti se ljubiš", "Kad hodaš", "Tamara", "220", "Muzika na struju"...
Nakon tri bisa, koncert je završen uz pjesmu "20. vek" i uz poznate stihove legendarne pesme "Bitlsa", "All You Need Is Love". Upravo s tom porukom oduševljena publika otišla je sa zagrebačke Šalate sa koncerta koji će još dugo pamtiti, ali i željom da se što pre ponovno susretne s Bajagom i !"Instruktorima".

Autor: Life Content

Izvor: tportal.hr

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti