Ivan Ivanović priprema svoj muzički šou

Ivan Ivanović priprema svoj muzički šou

Autor: | 07/06/2013

0

San da ima svoj muzički šou kao legendarni Džuls Holand, Ivan Ivanović polako ostvaruje. Od ovog petka, jednom mesečno za gledaoce "Prve srpske televizije" popularni voditelj prirediće muzičko "Veče sa Ivanom Ivanovićem". Sezonu rok i pop-zvezda domaće scene mini koncertom otvoriće Bajaga i njegovi "Instruktori".
- Muzički šou ići će jednom mesečno, gde će nastupati najveće zvezde rokenrola i izvođači pop muzike vrhunskog kvaliteta - rekao je Ivan.
- Videćete potpuno drugačiji stejdž napravljen za potrebe benda. Gledaoci će uživati u mini-koncertima Bajage i "Instruktora", Zdravka Čolića, "Riblje čorbe", "Van Goga", "Kerbera", Željka Joksimovića, Vlade Georgieva, “Ju grupe”...
Ivan dodaje da su on i njegova ekipa došli na ideju da naprave ovakav šou, pre svega, zbog toga što treba dati prostora toj vrsti muzike, koje gotovo da nema na našim televizijama.
- TV Pink se bavi folkom i svojim pop izdanjima, a RTS nema energije za to. Prva je rešila da pruži priliku rokenrolu i muzici koju smo zaboravili. Potrudili smo se da izgleda svetski i zvuči svetski - objasnio je Ivan.
Bajaga i "Instruktori" prvi put su kod Ivana Ivanovića gostovali prošle godine u maju, kada je domaćin proslavljao 100. izdanje svoje emisije. Sada se vraćaju Ivanoviću, ali i publici, kojoj poklanjaju koncert na Kalemegdanu, 22. juna.
Kod Ivana u studiju izvešće nekoliko pesama, pričaće se najzanimljivije anegdote iz njihove duge i uspešne karijere, kako Bajaga stvara pesme, kako izgledaju današnje turneje i one nekad u vreme velike Juge, da li je propao rokenrol...

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još