Merjem Uzerli: Iz ovih problema izaći ću jača

Merjem Uzerli: Iz ovih problema izaći ću jača

Autor: | 01/06/2013

0


Glumica, koja je podigla Tursku na noge nakon što je napustila seriju “Sulejman Veličanstveni” i otišla u Nemačku, Merjem Uzerli, najzad se oglasila. Čuvena Hurem je svojim fanovima napisala na Fejsbuku da se oseća bolje, da zna da je mnogi osuđuju, ali da je zahvalna jer je živa.
- Dragi prijatelji, ovo je prvi dan da se osećam malo bolje, a u procesu lečenja, najteži dani su iza mene – napisala je Merjem svojim fanovima.
- Najveći poklon mi je što mogu da budem na svežem vazduhu sa NJIM i da šetamo. Iskreno vam zahvaljujem što mi želite najbolje, to mi zaista znači. Ipak, mnogi ljudi ne znaju šta mi se dešava i zbog toga me osuđuju.
Merjem je najavila da će se vratiti jača nego ikada i da je sigurna u to jer njeno lečenje vodi jedan od najboljih psihijatara.
- Za mene je sve ovo samo jedna faza u žvotu, ipak smo svi mi ljudska bića. Vratiću se mnogo jača nakon ovog perioda. Najbitnije je da moje lečenje vodi jedan od najpriznatijih psihijatara, jer je to velika nada za mene da ću povratiti snagu i energiju. Najvažnija stvar je da sam živa! Moram mnogo da se odmaram u ovom periodu i nadam se da ćete me razumeti. Svima vama šaljem mnogo poljubaca i hvala vam na velikoj podršci, to mi mnogo znači – bila je iskrena Hurem.
Da podsetimo, nedavno je poput bombe u Turskoj odjeknula vest da Merjem napušta snimanje serije jer ima psihičkih problema. Pre par dana se oglasila i produkcija Tims koja je zvanično potvrdila da je Uzerli napustila seriju.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin