Leonardo DiKaprio: Ponovo u vezi sa "Viktorijinim anđelom"?

Leonardo DiKaprio: Ponovo u vezi sa "Viktorijinim anđelom"?

Autor: | 29/05/2013

0

Holivudski zavodnik Leonardo DiKaprio (38) tokom svog boravka u Nici našao je novu devojku, pišu strani mediji. Naime, glumac je u nedelju viđen u zagrljaju 20-godišnje nemačke manekenke Toni Garn, koja je nedavno proglašena za novo zaštitno lice brenda donjeg veša "Victoria's Secret". Leonardo je po završetku Filmskog festivala u Kanu otišao u Nicu na odmor, gde je uživao na privatnoj jahti okružen brojnim lepoticama. Čini se da mu se od svih najviše svidela 18 godina mlađa Toni, pošto izvori tvrde da je par započeo romansu.
- Bili su veoma bliski tokom poslednjih nekoliko dana. Definitivno između njih postoji jaka hemija - otkrio je izvor za "New York Daily News".
Zvezda filma "Veliki Getsbi" ima burnu istoriju emotivnih veza, a ovo je četvrti put da je uspeo da zavede "Viktorijinog anđela". Prethodno je bio u vezi sa Žizel Bundšen, od 2001. do 2005 godine, 2005. započeo je romansu sa Bar Refaeli, koja je trajala do 2011, a krajem te godine počeo je da se zabavlja i sa Erin Heterton, sa kojom je bio u vezi deset meseci.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin