Danijela i Stefan Buzurović: Naše savršeno venčanje

Danijela i Stefan Buzurović: Naše savršeno venčanje

Autor: | 29/05/2013

0

Posle građanskog venčanja, kada su u tajnosti krajem decembra prošle godine pred matičarem razmenili bračne zavete, voditelji "Prve" televizije Danijela i Stefan Buzurović proteklog vikenda su se jedno drugom i pred Bogom zakleli na večnu ljubav. Tada je zaljubljeni par, posle dvadeset dana zabavljanja, odlučio da iznenadi najbližu porodicu. Naime, kada su njihovi rođaci dobili poziv za ručak, nisu ni slutili da će prisustvovati venčanju svojih najmilijih. Tom prilikom tridesetdvogodišnja Danijela i tri godine mlađi Stefan razmenili su burme na skromnoj ceremoniji u opštini Stari grad. Odmah potom lepa voditeljka obelodanila je da je u drugom stanju i da čeka sina, posle čega su se nizale čestitke rodbine i prijatelja, baš kao i na crkvenom venčanju, koje su prošle nedelje upriličili u Sabornoj crkvi. Raskošnu svadbu i davanje zaveta pred oltarom brižljivo su isplanirali. Dok su ih svatovi, bez obzira na oblačno i kišno nedeljno popodne, iščekivali u porti Saborne crkve, Danijela i Stefan su se u stilu holivudskih zvezda pojavili na motoru. Šarmantna voditeljka, kojoj je ovo drugi brak, došla je u beloj venčanici koju je specijalno za nju kreirala pop pevačica Ana Stanić. Danijelina šminka i frizura bile su besprekorne, a nasmejana lica mladenaca jasno su govorila da nema treme i da su nestrpljivo čekali dan kada će proslaviti svoju ljubav. Ceremonija crkvenog venčanja bila je dirljiva, a pod sjajem sveća i uz crkveni hor bračni par Buzurović izgledao je bajkovito. Pošto su se zakleli na večnu ljubav i razmenili elegantne burme od belog zlata, Danijela je bacila bidermajer od svežeg belog cveća i na motoru se sa svojim voljenim suprugom uputila u jedan prestonički restoran na Savskom pristaništu. Na putu od crkve do restorana Danijela i Stefan su se sa kumovima fotografisali kako bi ovekovečili najsrećniji dan njihove ljubavi.
Tek u restoranu počela je prava zabava. Tematska svadbena žurka bila je posvećena Betmenu, omiljenom mladoženjinom junaku. U stilu superheroja Danijela i Stefan su se pod maskama spustili sa plafona među zadivljene zvanice. U prelepo dekorisanom restoranu bile su brojne kolege voditeljskog bračnog para.
Među poznatim gostima bile su pevačice Svetlana Aleksić sa suprugom Veljkom i Ana Stanić i njen muž Momčilo Lavrnić. Stefanov bivši profesor glume Predrag Ejdus došao je da čestita svom studentu i kolegi i poželi mu sreću u bračnom životu.
Na početku gosti su uživali u laganom džez ritmu, da bi kasnije pevačica Aleksandra Janković iz "Prvog glasa Srbije" zagrejala atmosferu i napunila podijum za igru. Poznata lica "Prve" televizije Marija Kilibarda, Irina Radović i Jovana Simonović bile su među prvima spremne za ples.
Brižljivo odabran jelovnik sastavljen od raznovrsnih lepo dekorisanih specijaliteta zadovoljio je ukus svakog gosta. Kada su se na stolovima izređale đakonije, pre nego što je došlo vreme za svadbenu tortu, pevačica Marina Tadić je, izvodeći hitove domaće muzike, mladencima uputila čestitku. Elegantna svadbena torta bila je deo svadbenog protokola koji je ukazivao na to da je zabava pri kraju, ali baš u to vreme zvanice su se najviše razgalile kako pesmom tako i vrhunskim penušavim vinima.
Svadbena žurka je trajala do posle ponoći, a budući da će za manje od pet meseci Danijela i Stefan postati roditelji dečaka nisu preterivali u slavlju. Roditelji, porodica i prijatelji bili su vidno raspoloženi, a nisu izostali ni brojni darovi za početak zajedničkog života bračnom paru Buzurović kome je i redakcija magazina „Hello!“ poželela sreću u zajedničkom životu.

Piše: Jelena Vlahović

Foto: Mirko Tabašević

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin