Nina Badrić: Nova romansa na pomolu

Nina Badrić: Nova romansa na pomolu

Autor: | 28/05/2013

0

Pevačica Nina Badrić navodno je u vezi sa glumcem Jankom Popovićem Volarićem, a glasine o njihovoj romansi pojavile su se nakon što je par viđen u nekoliko navrata zajedno. Prošle nedelje u tri sata ujutru njih dvoje su viđeni kako napuštaju jedan kafić u centru Zagreba, odakle su se odvezli u nepoznatom pravcu, pišu hrvatski mediji. Pažnju medija dodatno izaziva i činjenica da do pre mesec dana nije bilo moguće videti Ninu i Janka u zajedničkom društvu. Očevici koji su se našli u istom kafiću kažu da je par izgledao veoma raspoloženo, te da celu noć nisu skidali osmehe sa lica.
Ovo nije prvi put da su Nina i Janko zajedno viđeni u javnosti. Oboje su prisustvovali i na proslavi rođendana Ninine menadžerke Mije Milovčić, a gosti zabave kažu da su bili bliski i da se nisu odvajali.
Janko je nedavno okončao brak sa Jelenom Veljačom, a prema njihovim rečima, rastali su se u prijateljskim okolnostima. Ubrzo je ona našla ljubav u Jankovom kolegi Filipu Jurčiću. Nina Badrić dugo se trudila da spasi brak sa Bernardom Krasnićem, ali na kraju su odlučili da se rastanu.

Autor: Life Content

Izvor: Vecernji.hr

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti