Keli Roland: Suze tokom emotivnog nastupa

Keli Roland: Suze tokom emotivnog nastupa

Autor: | 28/05/2013

0

Pevačica Keli Roland rasplakala se tokom izvođenja svoje nove pesme "Dirty Laundry", na nastupu u Vašingtonu u nedelju. Bivša članica grupe "Destiny's Child" nije mogla da sakrije suze dok je izvodila emotivnu baladu, u kojoj je opevala svoj odnos sa Bijonse, i ljubomoru koju je osećala kada je njena dugogodišnja prijateljica i koleginica osvajala vrhove top lista nakon što se njihov bend raspao. Keli su očigledno preplavila osećanja dok je pevala pojedine stihove, pa je na nekoliko trenutaka spustila glavu i prestala sa pevanjem, dok je publika uzvikivala njeno ime. Posle dvadesetak sekundi, ona je obrisala suze i nastavila da peva.
U svom novom singlu ona je opisala pomešana osećanja koja je imala kada je Bijonse ostvarila velike uspehe kao samostalna pevačica, dok Keli i treća članica benda Mišel Vilijams nisu imale toliko uspešne solo karijere. Pored toga, ona je u pesmi otkrila i da je bila u nezdravoj vezi sa momkom koji je pokušao da je odvoji od porodice, ali i od Bijonse.
- Ova pesma je za mene bila kao terapija. Iskrenost je uvek najbolji pristup, kao što moja mama uvek kaže - poručila je Keli public pre nego što je izvela ovu pesmu.

Izvor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti