Žarko Stojanović: Ne smetaju mi glasine o mom seksualnom opredeljenju

Žarko Stojanović: Ne smetaju mi glasine o mom seksualnom opredeljenju

Autor: | 27/05/2013

0

Pobednik "Velikog Brata", francuski biolog srpskog porekla Žarko Stojanović, za samo šest nedelja koliko je trajao ovaj rijaliti šou program, uspeo je da osvoji simpatije gledalaca širom regiona. Sve vreme tokom trajanja serijala, u koji je ušao zajedno sa svojim bratom blizancem Željkom, njegov privatni život intrigirao je javnost, a u poslednje vreme stalna je tema novinskih napisa zbog glasina o njegovom seksualnom opredeljenje. Žarko je u razgovoru za "Story" rekao da mu ne smetaju fotografije i naslovi u medijima o tome da su mu draži muškarci.
– To mi je normalno jer su i u Francuskoj pisali o sličnim stvarima. To me ne šokira i uopšte mi ne smeta, samo mi je smešno – kaže on i ostaje tajanstven po pitanju svog seksualnog opredeljenja:
- Kada nekoga voliš, to nije zato što je muško, žensko ili nešto treće, već zbog toga kakve kvalitete poseduje, kakav je kao osoba i kako izgleda. Ni ja nikome ne postavljam ovakva pitanja, a koga volim, to je samo moja stvar i tako ću uvek odgovarati na ova pitanja.
Žarko je otkrio i da trenutno nije zaljubljen i da se nada da će ljubav pronaći u Srbiji.
- Ovde su ljudi daleko lepši nego bilo gde drugde. To je neverovatno - rekao je on.

Autor: Life Content

Izvor: Story

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin