Predrag Danilović: Napustio bolnicu nakon nemilog događaja

Predrag Danilović: Napustio bolnicu nakon nemilog događaja

Autor: | 27/05/2013

0


Proslavljeni košarkaš i predsednik KK Partizan Predrag - Saša Danilović izašao je juče iz bolnice, gde se oporavljao od povreda koje je prošlog vikenda zadobio od svog prijatelja Branka Filipovića Fidija.
Policija i dalje traga za Filipovićem koji je u svojoj kafani "Kafanica" na Košutnjaku nožem ranio Sašu Danilovića. Predsednik Partizana je uboden u stomak i presečena mu je tetiva palca desne ruke. Bivši košarkaš je posle incidenta sam došao u Urgentni centar, gde je operisan i zadržan na lečenju. Filipović se dan kasnije pismeno izvinio porodici Danilović i najavio da će doći u policiju kako bi dao izjavu. Uprkos najavi, on se nije pojavio u policiji i za njim je raspisana potraga.
Danilovićeva supruga Svetlana izjavila je da je do incidenta došlo jer je Filipović bio agresivan prema svojoj devojci Sanji, koja je sedela sa njima u kafani.
- Saša je pokušao da smiri Filipovića, ali nije uspeo i tada je zadobio prvu ranu na čelu. Neko je tada pozvao Hitnu pomoć i policiju, ali je Saša odbio pomoć. Nastavak incidenta usledio je kada se Saša vratio da se uveri da je sve u redu. Tada je i zadobio posekotinu šake jer je rukom pridržao nož kojim je Filipović krenuo da ga ubode - izjavila je Danilovićeva supruga.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin