"Moje 3" kreću svaka svojim putem

"Moje 3" kreću svaka svojim putem

Autor: | 26/05/2013

0


Nakon nastupa na Evrosongu, "Moje tri" kreću svaka svojim putem. Sara, Nevena i Mirna su za „Blic“ otkrile da su lepi, ali i teški trenuci učvrstili njihovo prijateljstvo, ali da ipak započinju rad na samostalnim singlovima.
Sa numerom „Ljubav je svuda“ srpske predstavnice nisu uspele da se plasiraju u finale Evrosonga, te nema potrebe za dodatnim promovisanjem pesme. To znači da je sastav „Moje tri“ zvanično prestao da postoji odmah po povratku devojaka u Beograd.
"Odlučili su da nas spoje za potrebe Beosonga, a mi smo to oduševljeno prihvatile. Međutim, svaka od nas je oduvek želela solo karijeru i mislim da će se to sada i ostvariti", rekla za „Blic“ Sara Jovanović.
Na albumu Mirne Radulović, kao pobednice „Prvog glasa Srbije“, već se radi, a i druge dve devojke planiraju da izdaju singlove do početka leta.
- Planiram da izbacim singl uskoro, ali još uvek ne znam da li će to biti balada ili brža pesma. Svakako će biti u pop R‘n‘B stil - otkriva Nevena, a Sara dodaje da će studio posećivati u pauzama učenja.
Mlade pevačice ishod Evrosonga ne tumače kao poraz, jer su kritike publike bile na račun kostima, koreografije i pesme, dok su njihovo pevanje svi hvalili.
- Imale smo priliku da upoznamo umetnike iz inostranstva i predstavljamo svoju zemlju u Evropi. Naš nastup je maksimalno pohvaljen, zbog čega nam je jako drago - ističe Mirna.
Bivše članice sastava „Moje tri“ kažu da će i ubuduće nastaviti da se druže, iako se njihov trio raspao.
- Kada smo zajedno, zagarantovan je dobar provod, ali dovoljno smo interesantne da svaka može da gradi karijeru sama - kažu devojke.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti