Merjem Uzerli: Prekinula snimanje zbog zdravstvenih problema

Merjem Uzerli: Prekinula snimanje zbog zdravstvenih problema

Autor: | 25/05/2013

0

Turska glumica Merjem Uzerli poznatija kao Sultanija Hurem prekinula je snimanje hit serije "Sulejman Veličanstveni" i hitno je odvezena u bolnicu jer se požalila lekarima da joj nije dobro. Glumica je otputovala u Nemačku i nije poznato kada će nastaviti snimanje koje je odloženo do daljnjeg.
Najpoznatija turska glumica Merjem Uzerli prekinula je snimanje “Sulejmana Veličanstvenog” do daljnjeg. Naime, posle jubilarne stote epizode, Hurem se požalila lekarima da mora u bolnicu jer joj nije dobro. Kada je stigla, lekari su joj dijagnostikovali "ekstremni umor i mentalnu iscrpljenost". Merjem je rekla da pati od depresije i sa verenikom je otišla u Nemačku na odmor. Lekari su lepoj glumici savetovali da se što više odmara i ne napreže. Merjem je odmah po dolasku u Nemačku otišla u jednu kliniku na rehabilitaciju, i rekla je da ne može više da snima.
- Loše mi je, ne mogu više. Ne mogu da izdržim u Turskoj. Vraćam se u Berlin - rekla je Merjem turskim medijima.
Sve vreme sa Uzerlijevom je njen verenik, biznismen Kan Ateš, a kada će se crvenokosa lepotica vratiti u Tursku i nastaviti snimanje, nije poznato. Publika u Turskoj neko vreme neće gledati ovu hit seriju.

Izvor: VestiOnline

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još