Džo Satrijani večeras u Sava centru

Džo Satrijani večeras u Sava centru

Autor: | 24/05/2013

0


Virtuoz na gitari Džo Satrijani održaće večeras od 20.30 koncert u Sava centru, najavila je agencija "Long play".
Satrijani je u intervjuu Tanjugu najavio da u Beograd dolazi sa novim bendom, da će svirati hitove i ceo novi album "Unstoppable Momentum", a sve će biti dopunjeno odličnim "indastrijal" svetlosnim šouom i video projekcijama.
Sa bendom u kome su klavijaturista Majk Kineli, basista Kris Ceni i bubnjar Vini Kolajuta, Satrijani će predstaviti novi album na kome, kako kaže, sa svojim saradnicima donosi više energije.
- Želeo sam da predstavim nove muzičare koji su mi pomogli da podignem nivo energije. Materijal sadrži različite uticaje. Želeo sam da zvuk i izvođenje budu mnogo kreativniji, tako da imamo novi zvuk, bolje tekstove, snažnije melodije, luđe solaže na gitari - objasnio je jedan od najuticajnijih gitarista.
U intervjuu za "Blic", Satrijani je rekao da bi voleo da obiđe Beograd autobusom i upozna nekog od domaćih izvođača, budući da nije upoznat sa srpskom muzičkom scenom.
Na pitanje da li je čuo za bend S.A.R.S. (Sveže Amputirana Ruka Satrijanija), gitarista je kroz smeh odgovorio:
- Ne znam za njih, ali imaju uvrnuto ime!
Počevši muzičku karijeru podučavajući neke od kasnije vodećih gitarista, kao što su Kirk Hamet iz benda "Metalika" i Stiv Vaj, Satrijani je danas dogurao da opšteprihvaćenog statusa jednog od tehnički najostvarenijih i najpoštovanijih gitarista rokenrola.
Objavio je 14 albuma, 14 puta je bio nominovan za Gremi nagradu, a tokom karijere je prodao 10 miliona primeraka svojih albuma.
Ulaznice za koncert Džoa Satrijanija u Beogradu prodaju se po cenama od 1.800, 2.100, 2.500 i 3.000 dinara.


Izvor: TANJUG

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi:

Najnovije vesti