Ana Pendić: Nemili događaj nije pokvario sećanja na Veneciju

Ana Pendić: Nemili događaj nije pokvario sećanja na Veneciju

Autor: | 24/05/2013

0


Simpatična voditeljka emisije "Paparaco lov" Ana Pendić iskoristila je nekoliko slobodnih dana da sa suprugom Vojkanom Radošem poseti najromantičniju destinaciju za sve zaljubljene - grad na vodi Veneciju. Mladi bračni par uživao je u obilasku znamenitosti, ali nisu propustili priliku ni da degustiraju različite paste i sladolede, po čemu je Italija poznata širom sveta.
- Bili smo tri dana u Veneciji, a potom tri u Rovinju. Izbor je pao na Veneciju jer i Vojkan i ja obožavamo ovaj grad, ali ga do sada nikada nismo zajedno posetili. Uživali smo u prelepom vremenu, dugim šetnjama i vožnji gondolom. Nezaobilazna je bila poseta crkvi svetog Marka, Duždevoj palati i fotografisanje ispred "mosta uzdaha", a prvi put posetili smo crkvu „Santa Marija dela Salute“ koja je zaista prelepa. Najlepši trenutak sa ovog putovanja je svakako bila vožnja Grand kanalom kroz Veneciju. Iskreno, nisam preterano romantična, ali ovog trenutka ću se dugo sećati.
I pored toga što se sa suprugom odlično provela dok je boravila u Italiji, za trenutak joj se raspoloženje pokvarilo jer je ostala bez fotoaparata u kome su bili zabeleženi svi predivni trenuci.
- Jedino što nam je malo pokvarilo utisak sa ovog putovanja je to što su mi u Veneciji ukrali fotoaparat. Međutim, tu je kao i uvek Vojkan, koji je telefonom zabeležio neke divne momente.
Po povratku iz Italije bračni par je odlučio da poseti prijatelje u Rovinju, gde su se njihovi domaćini potrudili da ih ugoste u najboljim istarskim restoranima i konobama po kojima je ovaj deo Hrvatskog primorja poznat.
- Vreme smo uglavnom provodili u šetnjama pored mora, a večeri uživajući u vinu i morskim plodovima. Posetili smo i Opatiju, u kojoj ni Vojkan ni ja ranije nismo bili, ali ćemo joj se sigurno vraćati jer je pridivno mesto.
Supružnici koriste svaki trenutak da negde otputuju, a kada je reč oodabiru destinacija, interesovanja im se u potpunosti podudaraju.
- Vojkan je idealno društvo za putovanja, ništa ga ne mrzi, uvek je raspoložen za akciju, nasmejan, spreman da zbog mene ode i na mesta na kojima je već bio, a uspeva da izdrži čak i moj odlazak u šoping. Imamo slične navike i interesovanja, pa nam zajednička putovanja predstavljaju uživanje.
Popularnoj voditeljki i njenom suprugu Vojakanu bliži se godišnjica braka koju će proslaviti upravo na nekom romantičnom putovanju kao što je bilo ovo.
- Nismo formalisti, tako da godišnjicama braka, rođendanima i sličnim datumima ne pridajemo poseban značaj. Volimo da priredimo iznenađenje jedno drugom i kada za to nema specijalnog povoda. Obažavamo da putujemo pa ćemo i godišnjicu braka proslaviti van Beograda.

Tekst: Life Content, Jelena Vlahović
Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti