Željko Stojanović: Planira da snimi singl

Željko Stojanović: Planira da snimi singl

Autor: | 20/05/2013

0


Učesnik ovogodišnjeg rijaliti šou-programa “VIP Veliki Brat“ Željko Stojanović odlučio je da otpočne muzičku karijeru. Temperamentni dvadesetpetogodišnjak koji dugo već živi u Francuskoj, po izlasku iz Kuće na Košutnjaku odlučio je da se preseli u Beograd, a njegov prvi posao biće da snimi pesmu koju će promovisati tokom leta.
- Na ideju da snimim pesmu došao sam slučajno. U jednom muzičkom zadatku tokom rijalitija naš gost u Kući na Košutnjaku bio je Marko Kon, poznati kompozitor i producent. Sa njim sam brzo pronašao zajednički jezik i ponudio mi je da snimim jedan potencijalni letnji hit. Rado sam prihvatio i radujem se toj avanturi. Voleo bih da osim pesme snimim i spot, a najverovatnije će reditelj biti Dejan Milićević - zadovoljno kaže Željko.
- Odlučio sam da u narednom periodu živim u Beogradu i trenutno tražim odgovarajući stan koji bih iznajmio. Tako ću biti u mogućnosti da promovišem svoju pesmu koja će se, nadam se, dopasti publici. To neće biti pevački zahtevna numera, jer nisam profesionalac, već pesmica koja bi mogla da privuče pažnju na „prvu loptu“ - zaključuje Stojanović.

Tekst: Life Content, Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još