Kristof Valc: U strahu za sopstveni život

Kristof Valc: U strahu za sopstveni život

Autor: | 18/05/2013

0


Tokom intervjua uživo u Kanu sve je izgledao idilično. Oskarovac Kristof Valc (56) i njegov kolega Daniel Auteuil (63) razgovarali su s voditeljem i smejali se, kada su se začula dva pucnja, a nepoznati muškarac dotrčao je u studio i pretio da će sve razneti bombom.
Gledaoci u studiju razbežali su se istog trena, a obezbeđenje je odmah odvelo oba glumca na sigurno, da bi nakon toga savladali napadača.
Ispostavilo se da je napadač imao plinski pištolj i lažnu granatu i nož, ali oskarovac se ipak uplašio za svoj život.
- Davali smo intervju u improvizovanom studiju na plaži, kada je odjednom neki nepoznati čovek izvadio oružje i uperio ga prema nama. Mislim da je imao pištolj i opalio je, ali srećom, pucao je ćorcima. Tada je povikao da ima i granatu, ali srećom, i granata je bila lažna. Policija ga je odmah srušila na zemlju i privela. Ne znam ni ko je on, ni odakle je došao, ni zbog čega je uradio to što je uradio - izjavio je Kristof Valc nakon incidenta.
Jedan od očevidaca ispričao je kasnije da je obezbeđenje preskočilo ogradu, kako bi došli do napadača koji je bio u publici. Srušili su ga na zemlju, a kada je došla i policija svima su rekli da beže jer su videli da ima granatu u ruci. Nakon što su ga pretražili, zaključili su da je imao lažni pištolj, lažnu granatu i pravi nož.
- Čini se da je napadač mentalno nestabilna osoba - rekao je izvor blizak policiji.
Navodno je nekoliko trenutaka pre nego što je počeo da puca, napadač rekao ženi koja je stajala do njega u publici 'da on na njenom mestu više ne bi tu bio'.
Kristof Valc dobitnik je dva Oskara za najboljeg sporednog glumca, a oba je dobio za uloge u filmovima Kventina Tarantina, 'Inglorious Bastards' i 'Django Unchained'.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: u Kanu

Pročitajte još