Skarlet Johanson: Prvi rediteljski angažman

Skarlet Johanson: Prvi rediteljski angažman

Autor: | 17/05/2013

0

Skarlet Johanson uskoro će se oprobati i u ulozi filmskog reditelja, pošto će režirati ekranizaciju posthumno objavljeog romana Trumana Kapotea, "Summer Crossing". To će biti rediteljski debi za slavnu holivudsku glumicu. Film će govoriti o 17-godišnjoj devojci protestantske veroispovesti koja započinje tajnu vezu sa Jevrejem, dok je njena porodica na odmoru u Parizu. Radnja filma dešava se leta 1945. godine, a producenti su trenutno u potrazi za investitorima na Filmskom festivalu u Kanu.
- Pre nekoliko godina počela sam da radim sa scenaristkinjom Tristinom Skajler na adaptaciji ovog romana, koji me je dugo intrigirao. Mogućnost da donesem ovu priču na filmsko platno kao moj rediteljski debi je ostvarenje sna i velika privilegija - izjavila je Skarlet.
Američki književnikc Truman Kapote, poznat kao autor romana "Doručak kod Tifanija", napisao je "Summer Crossing" četrdesetih godina prošlog veka, ali je on otkriven i objavljen tek 2004. godine, 20 godina nakon piščeve smrti. Očekuje se da će snimanje filma početi početkom 2014. godine.

Izvor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti