Srbija bez finala Evrosonga

Srbija bez finala Evrosonga

Autor: | 15/05/2013

0


Srpske evrovizijske predstavnice "Moje tri" sa pesmom "Ljubav je svuda" nisu se plasirale u finale muzičkog takmičenja. Plasman u završnu fazu nije obezbedila nijedna od balkanskih država iz prvog polufinala - Hrvatska, Slovenija niti Crna Gora.
Glasovi srpske dijaspore očigledno nisu bili dovoljno brojni da bi obezbedili pozitivan ishod prve polufinalne večeri Evrosonga za "Moje tri". Iako su tokom prebrojavanja glasova Sara, Nevena i Mirna delovale samouvereno, u društvu Saše Miloševića Mareta, pratećih vokala i Marije Šerifović, njihovi osmesi uskoro su se izgubili.
U finale su se plasirale Moldavija i Litvanija, a zatim i Irska. Dalje su prošle i Estonija, Belorusija, Danska i Rusija. Belgija je takođe zaslužila mesto u završnoj fazi takmičenja. Deveti finalista bila je Ukrajina, a poslednji koji su se plasirali u finale bili su Holanđani.
Šou u Malme areni je otvorio dečiji hor koji je izveo prošlogodišnju pobedničku pesmu "Euphoria", a pridružila im se naravno i švedska pevačica Lorin, prošlogodišnja pobednica.
Marija Šerifović, koja je u Malme otputovala kao vokalni trener Sare, Mirne i Nevene, po završetku polufinala obratila se putem Tvitera srpskoj publici: - Dale su se maksimalno! Podrška im je sada potrebnija više nego ikad! A i za ovo ima objašnjenje... Kasnije!


Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti