Najvažnije vesti prethodne nedelje

Najvažnije vesti prethodne nedelje

Autor: | 12/05/2013

0

Američki muzičar Džastin Timberlejk igraće Nila Bogarta, muzičkog producenta iz disko ere, u filmu o njegovom životu. Više o tome, saznajte OVDE.

Džastin Biber doživeo je neprijatnost na svom koncertu u Dubaiju. A šta se to desilo na bini, otkrijte OVDE.

Američka glumica Lindzi Lohan tvrdi kako joj uzimanje droga nikad nije prešlo u naviku, kao i da javnost imam potpuno pogrešnu sliku o njenom životu. Izjavu popularne glumice možete pročitati na sledećem linku.

Kako je potrošeno bogatstvo pokojne pevačice Ejmi Vajnhaus, saznajte OVDE.

Elektronski velikani Depeche Mode na koncert koji će se 19. maja održati na Ušću u Beogradu dolaze sa dvadeset kamiona opreme, četiri autobusa, šminkerima, frizerima i kuvarima. Dejv Gan u obezbeđenju tražio isključivo žene. Više o ovome pročitajte na sledećem linku.

"Ljudi u crnom 3" nadmašili su sva očekivanja i bolje prošli kod kritike i publike nego prethodnici, pa ne čudi što je najavljeno snimanje četvrtog filma u serijalu.

Dženifer Lopez je bila na snimanju svog novog spota sa reperom Pitbulom za pesmu "Live It Up" u Fort Lauderdejlu, kada je u blizini opaljeno nekoliko hitaca, a pevačicu je njeno obezbeđenje brzo prevezlo na sigurno. Izjavu latino dive možete pročitati OVDE.

Popularna pevačica Bijonse održala je koncert u Londonu i prvi put na binu izvela svoju kćerku Blu Ajvi Karter. Fotografiju sa nastupa, možete pogledati OVDE.

Alesandra Ambrosio i njen partner Džejmi Mazur proslavili su prvi rođendan svog sinčića Noe na velikoj žurki u svom domu. Fotografije sa rođendana možete pogledati na sledećem linku.

Kanadska pevačica Alanis Moriset (38) već nekoliko godina bori se sa viškom kilograma, ali je sada prihvatila svoje obline i više se ne brine zbog svog izgleda. Muzička zvezda nije želela da sakrije svoje telo tokom odmora na Havajima sa suprugom Mariom Tredvejem i sinom Everom, na koji su otišli kako bi proslavili treću godišnjicu braka. Pogledajte kako Alanis Moriset izgleda u bikiniju.

Tokom slikanja za naslovnu stranu magazina "Interview", Vinona Rajder je pričala o svojim počecima u svetu glume i kako se izborila sa neobičnom poteškoćom koja ju je zadesila.

Na modnoj gala večeri povodom otvaranja Metropoliten muzeja, crvenim tepihom su prošetale velike svetske zvezde, koje su zaista dale sve od sebe da se prikažu u najboljem izdanju. Sve toalete pank tematske večeri možete pogledati OVDE.

Nakon što je reper Kris Braun proteklog vikenda proslavio svoj rođendan bez svoje sadašnje-bivše devojke Rijane, muzičar je potvrdio da je su ponovo raskinuli.

Pevačica Lorin Hil osuđena je na tri meseca zatvora, a razlog možete sazanati OVDE.

Oskarovac Tom Henks proglašen je osobom od najvećeg poverenja u Americi, i tako preskočio glumicu Sandru Bulok koja je sad na drugom mestu, ali i Denzel Vašintona i Meril Strip koji su na trećem i četvrtom mestu.

Glumica Zoe Saldana koja se proslavila ulogom u "Avataru" Džejmsa Kameruna najavila je da će snimanje nastavaka ovog filma početi u prvim mesecima 2014. godine. Njenu izjavu pročitajte OVDE.

Tom Kruz snima "Nemoguću misiju 5".

Oskarovka En Hatavej privukla je sve poglede na crvenom tepihu, tokom čuvenog Met bala koji je održan u nedelju u Njujorku, budući da se pojavila sa plavom bojom kose. Ukoliko želite da vidite kako En sada izgleda, kliknite OVDE.

Pevačica Madona poklonila je u humanitarne svrhe sliku francuskog kubiste Fernana Ležea, koja je prodata za 4,6 miliona funti.

Iako se Kloi Kardašijan i njen suprug Lamar Odom godinama bezuspešno trude da postanu roditelji, rijaliti zvezda negirala je glasine da je ljubomorna na sestru Kim što je zatrudnela. Nastavak teksta možete pročitati na sledećem linku.

Ukoliko želite da vidite poljubac Kare Delevinj i Sijene Miler, kliknite na sledeći link.

Šta Šer misli o svojoj muzici, saznajte OVDE.

Britni Spirs doterala je svoju liniju do savršenstva. Kako se pevačica izborila sa dijetom, pročitajte OVDE.

Iako je Leonardo DiKaprio jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca, on smatra da je "slava prazna i da nema poentu", te je objasnio da voli da koristi svoj status i bogatstvo kako bi pomogao drugim ljudima. Više o tome pročitajte na ovom linku.

Britanska glumica Kira Najtli koja se nedavno udala u Francuskoj za muzičara Džejmsa Rajtona, a nakon ceremonije je od novopečenog muža dobila zanimljivi poklon. Kira Najtli i njezin novopečeni suprug Džejms Rajton viđeni su na Korzici, gde provode prve dane u bračnoj zajednici.

Kim Kardašijan pokazala je trudnički stomak u bikiniju. Fotografiju možete pogledati OVDE.

Ruska teniserka Marija Šarapova na kratko je napravila pauzu od napornih treninga kako bi pozirala za naslovnu stranu magazina "Esquire".

Kejt Mos na provokativnim fotografijama pokazala besprekoran ten. Fotografije nage Kejt Mos možete pogledati OVDE.

Američka filmska zvezda Džulija Roberts (45) navodno odbija da prisustvuje venčanju svoje polusestre Nensi Mout jer nije u dobrim odnosima sa mladoženjom. Više o tome možete pročitati OVDE.

Supermodel Kejt Apton je, nakon fotografisanja za naslovne strane britanskog i italijanskog izdanja magazina "Vogue", osvanula i na naslovnici američkog izdanja ove modne biblije. Naslovnicu magazina možete pogledati OVDE.

Majli Sajrus uspela je da se sa samo 20 godina nađe na vrhu velike godišnje liste najseksepilnijih žena, koju sastavlja magazin "Maxim". Pop zvezda i glumica tako je uspela da nadmaši svoje koleginice poput Selene Gomez i Rijane, koje su zauzele drugo, odnosno treće mesto. Njenu izjavu možete pročitati na sledećem linku.

Portparol Enrikea Iglesijasa negirao je medijske napise da će se on i njegova dugogodišnja partnerka Ana Kurnjikova venčati sledeće nedelje. Ukoliko vas zanima šta piše u zvaničnom saopštenju, kliknite i pročitajte.

"Dance Again" je ime najnovijeg dokumentarca koji će govoriti o životu pop zvezde Dženifer Lopez. Film će se snimati u 3D tehnologiji, govoriće o bitnim događajima iz života pevačice, uključujući i razvod sa Mark Entonijem. Više o tome, pročitajte OVDE.

Holivudska glumica Salma Hajek uskoro dolazi u Beograd.

Andrea Bočelij održao je koncert u Beogradu. Ukoliko želite da pogledate fotografije sa nastupa, kliknite OVDE.

Džesika Alba otkrila je detalje o problematičnoj prošlosti.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin