Indija Oksenberg: Presrećna zbog povratka u Srbiju

Indija Oksenberg: Presrećna zbog povratka u Srbiju

Autor: | 10/05/2013

0

Indija Riven Oksenberg, unuka princeze Jelisavete Karađorđević i kćerka holivudske glumice Katarine Oksenberg, doputovala je u Beograd zbog snimanja filma "Novembar Man" Pirsa Brosnana, čiji je ona lični asistent. Dvadesetdvogodišnja Indija doputovala je iz Los Anđelesa preko Minhena, a na aerodromu su je sačekali baka Jelisaveta sa svojim nevenčanim suprugom Draganom Babićem i rođaci Mihailo i Đorđe, sinovi princa Tomislava Karađorđevića.
- Srećna sam što sam stigla u Srbiju i što ću leto provesti s bakom. U Srbiji ću biti celo leto, mislim da ćemo se zadržati oko 12 nedelja. Slobodno vreme do dolaska ekipe iskoristiću da se družim s mojom porodicom. Verujem da već znaju gde će me voditi, ali nema žurbe, pustićemo da se stvari odvijaju spontano. Vozićemo bicikl i boraviti u prirodi, između ostalog - rekla je Indija.
- Pirs je zaista dobar čovek. Nije preterano zahtevan kao producent i prema meni je divan. On se raduje što dolazi u Srbiju i zato mi je još draži. Srbiju je zavoleo još pre mnogo godina, kad je snimao film "Put oko sveta za 80 dana" - rekla je Indija ne skidajući osmeh s lica.
Dok je čekala svoju unuku, princeza Jelisaveta je rekla da je srećna što se Indiji, koju izuzetno voli, pružila mogućnost da sarađuje s Brosnanom i da kao mlada stekne značajno iskustvo.
- Divno je što je Indija dobila priliku da sarađuje i bude asistent Pirsu Brosnanu. Biće to dragoceno iskustvo za nju. Ona se razlikuje od svoje mame jer je ne interesuje gluma i život ispred kamere. Ponosna sam na nju zato što je dobra devojka i nimalo nije razmažena. Ona voli da dođe u Srbiju i prošlog leta je takođe bila ovde - rekla je princeza Jelisaveta.
Indija je sa devet godina prvi put stala pred kamere uz majku i očuha Kasper van Dina u filmu "Vector File". Ime joj je dala majka Katarina po zemlji Indiji, u kojoj je se rodila.
Kao devojčica, Indija je učestvovala u porodičnom rialitiju "Oženio sam se princezom". Danas je veoma zanima menadžerski posao na filmu, odnosno filmska produkcija.

Izvor: Blic
Foto: Zoran Ilić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin