Žarko Stojanović je pobednik Velikog brata

Žarko Stojanović je pobednik Velikog brata

Autor: | 07/05/2013

0


Pobednik petog VIP serijala "Velikog Brata" je Žarko Stojanović, koji je osvojio nagradu od 50.000 evra! Željko je otrčao do kuće da čestita bratu, ali ga je obezbeđenje sprečilo. Žarko se zahvalio publici što je glasala za njega i uzviknuo:
- Živela Jugoslavija!
Nakon što je saznao da je pobednik Velikog brata, ekskluzivno za Scandal! Žarko je odgovorio na pitanja koja su mnoge zanimala!
- Nisam očekivao pobedu jer su mi svi pričali da će pobediti Top. Ali, svi su mi čestitali - rekao je i otkrio da Maju Nikolić nije prepoznao kada je izašao.
Na pitanje da li ga vređa što ga ona naziva devojčicom, odgovorio je:
- Ne vređa me ništa što izlazi iz Majinih usta, pa ni to da sam devojčica.
Otkrio je i šta će uraditi sa novcem koji je dobio:
- Od ovih para roditeljima ću dati veći deo. Moram da se vratim u Francusku, ali svakako ću doći ponovo u Srbiju. Ne znam da li ću živeti ovde...
Mnoge je zanimalo i da li ima istine u onom što se poslednjih nedelja šuškalo, a čak su se pojavile i fotografije - da je Žarko bio u vezi sa muškarcem.
- Nije istina da sam imao vezu sa muškarcem. Ponudili su mi pare da se slikam i ja sam pristao. Pa boli me dupe, dali su mi 9.000 evra, a pare uvek trebaju.
Na pitanje da li je homoseksualac, Žarko je kratko i jasno odgovorio:
- Neću da odgovorim da li sam homoseksualac. Ni ja ne pitam sa kim ko spava!
A o svom odnosu sa Sorajom rekao je:
- Sa Sorajom sam spavao, ali nismo ništa radili.
Dragutin Topić, koji je "za dlaku" izgubio od Žarka, izjavio je da mu nije žao što nije pobedio i da bi voleo da je pobedio Željko.
Prva je sinoć iz kuće izašla Soraja, sa najmanjom podrškom publike, a pratili su je Aneta, Željko i Ava. Razlika u glasovima između dvojice preostalih superfinalista na kraju se svela na 0.3%, a prema odluci publike, Žarko je izašao kao pobednik.

Autor: Life Content
Foto: Ivan Vučićević, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin