Rolingstonsi: Spektakularan koncert za početak povratničke turneje

Rolingstonsi: Spektakularan koncert za početak povratničke turneje

Autor: | 05/05/2013

0

"Rolingstonsi" sinoć su prepunim koncertom u Los Anđelesu počeli svoju severnoameričku "50 i nastavljamo dalje" (50 and Counting) turneju, ali tek pošto je bend u poslednjem trenutku odobrio jeftine karte.
Turneja sa 17 nastupa najveća je u poslednjih šest godina. Britanski rokeri već su nastupili na nekoliko koncerata u Londonu, Parizu i Njujorku krajem 2012. kako bi obeležili pola veka karijere.
- Prvi put smo svirali u Los Anđelesu 1965. Hvala što ste došli da nas vidite. Stvarno to cenimo - rekao je frontmen Mik Džeger na koncertu u Stejples centru u Los Anđelesu gde su viđeni i Džek Nikolson i Melani Grifit.
Na sceni su uz "Stonse" nastupili i Gven Stefani u numeri "Wild Horses" i Kit Urban prilikom izvođenja "Respectable".
Nekoliko dana ranije, stotine karata bile su neprodate, jer su preprodavci ulaznice od 250 dolara prodavali po ceni od 600 što je razbesnelo mnoge fanove. Mnogi sajtovi bili su prinuđeni da snize cene karata, a bend je odobrio dodatne karte po ceni od skromnih 85 dolara koje su odmah bile razgrabljene.
Kako prenosi Rojters, vrhunac sinoćnjeg koncerta bilo je otvaranje sa numerom "Satisfaction" uz pratnju benda Univerziteta Kalifornija i izvođenje "You Can't Always Get What You Want" uz pratnju hora Kal Stejt Long Bič Kol Konzervatori.
"Stonsi" su poslednji put na turneji bili od 2005. do 2007. kada su svirali na 144 koncerta, uključujući i Beograd, i zaradili više od 550 miliona dolara.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin