Maraja Keri i Niki Minaž: Nova svađa popularnih pevačica

Maraja Keri i Niki Minaž: Nova svađa popularnih pevačica

Autor: | 04/05/2013

0

Od kada su se našle jedna pored druge kao sudije u šouu "Američki Idol", Maraja Keri i Niki Minaž nekoliko puta su upadale u konflikte i razmirice. Njihovo neprijateljstvo ponovo je došlo do izražaja kada je pre nekoliko dana Maraja tokom emisije uputila komentar na račun toga što njena koleginica nikada nije osvojila prvo mesto najslušanijih singlova na Bilbordovoj listi. Naime, poznato je da Maraja drži rekord za najduži period na vrhu top liste, sa singlom "One Sweet Day". Reperka nije odmah odgovorila na ovu prozivku, ali je zato sutradan putem Tvitera uputila nekoliko uvreda na račun svoje koleginice iz žirija.
- Tužna je! Izjednačila sam njen rekord po broju pesama na listi 100 najslušanijih, i to za samo tri godine na sceni - napisala je Niki i potom poručila:
- Ono čime bi trebalo da se baviš jeste da se zapitaš zašto je žena koja je toliko uspešna za svoje godine, i dalje nesigurna i ogorčena.
Osvrnula se i na glasine da producenti "Američkog Idola" žele da vrate Dženifer Lopez na mesto sudije, umesto Maraje, te je prokomentarisala da je i pored svih njenih tih hitova, i dalje nepopularna u šouu.
Iako su ovu sezonu popularnog rijalitija obeležile česte svađe između dve pevačice, Niki je jednom prilikom izjavila da se radi o običnom odbrambenom mehanizmu, te da se oduvek ugledala na Maraju i da ne može ništa da joj zameri.

Autor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti