Karla Bruni: Nije lako imati decu u poznim godinama

Karla Bruni: Nije lako imati decu u poznim godinama

Autor: | 03/05/2013

0

Iako joj na izgledu mnogi zavide, pevačica i manekenka Karla Bruni (45) otkrila je u novom intervjuu da joj nije bilo lako da se nosi sa viškom kilograma koje je nabacila tokom svoje poslednje trudnoće. U razgovoru za novo izdanje magazina "Vanity Fair", nekadašnja prva dama Francuske rekla je da je teško podnosila negativne komentare na račun svog izgleda, nakon što je u 43. godini rodila kćerkicu Đuliju, te da se obratila psihijatru kako bi se izborila sa tim.
- Ti komentari mogu da postanu veoma bezobrazni. Ništa nije sveto. Imati decu u poznim godinama nije lako - izjavila je Karla.
Ona je otkrila i da se osećala ranjivo kada je nakon porođaja ostala sa 18 kilograma viška, i da su se njeni pokušaji da smrša poklapali sa periodom kada je njen suprug Nikola Sarkozi započinjao predsedničku kampanju. Karla, koja ima i 11-godišnjeg sina Aurelijena iz prethodne veze, zato je odlučila da zatraži pomoć stručnjaka, kako bi mogla da razbistri misli i da nauči da preuzme odgovornost. Kako kaže, to joj je pomoglo i da se izbori sa pritiscima pod kojim je njena porodica bila nakon što je Sarkozi izgubio na predsedničkim izborima.
Nakon što se njen suprug povukao iz politike, Karla se vratila svojoj karijeri i početkom aprila je objavila novi album "Little French Songs".
Karla i Nikola upoznali su se 2007. godine i venčali samo nekoliko meseci kasine, početkom 2008.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti