Deniz Ričards dodeljeno starateljstvo nad sinovima Čarlija Šina

Deniz Ričards dodeljeno starateljstvo nad sinovima Čarlija Šina

Autor: | 03/05/2013

0

Deniz Ričards postala je privremena starateljka sinova svog bivšeg supruga, Čarlija Šina, četvorogodišnjih blizanaca Boba i Maksa. Glumica, koja sa Čarlijem ima kćerke Sem (9) i Lolu (7), kao i usvojenu kćerku Eloiz (2) sada će se starati i o blizancima, nakon što ih je Centar za socijalni rad u Los Anđelesu odveo od majke, starlete Bruk Miler, zbog navoda da njeno korišćenje narkotika može da ugrozi njihovu bezbednost.
- Socijalni radnici nekoliko puta su dali Bruk šansu da se sredi, ali sada misle da Bob i Maks nisu sigurni dok se ona stara o njima - rekao je izvor, i dodao da se Deniz ranije starala o blizancima dok je njihova majka bila na rehabilitaciji.
- Deniz voli dečake i njihova sigurnost i dobrostanje joj mnogo znače. Bob i Maks su na sigurnom i to je sve što je važno. Deniz se samo ponaša u skladu sa sudskim naređenjima - tvrdi izvor.
Uprkos ovom incidentu, prijatelji starlete nadaju se da će joj ovo pomoći da se konačno sredi i da se izbori sa zavisnošću od kokaina. Prošle godine, kada je Bruk bila na rehabilitaciji, Deniz se brinula o blizancima i tada je rekla da bi za njih sve učinila:
- Oni su članovi naše porodice i oni su braća mojih kćerkica. Ne mogu da zamislim da odrastam bez moje sestre, tako da kada god joj je potrebna pomoć, ja sam tu za dečake. Znam da to na prvi pogled ne izgleda uobičajeno, ali to je za nas normalno.
Bruk je bila udata za Čarlija tri godine, od 2008. do 2011, dok je problematični glumac bio u braku sa Deniz od 2002. do 2006. godine.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti