Lepa Brena: Uskršnje praznike provešću sa sinovima u Americi

Lepa Brena: Uskršnje praznike provešću sa sinovima u Americi

Autor: | 30/04/2013

0


Lepa Brena provešće Uskrs u Americi sa svojim i Bobinim sinovima - Stefanom i Filipom. Folk diva se raduje putu i kaže da će ovoga puta njen suprug preuzeti na sebe zadatak da ofarba uskršnja jaja.
- Tradicionalno sa mojim muškarcima obeležavam Uskrs, kako nalažu običaji. Praznična atmosfera se tada oseća u našem domu, a farbanje jaja je najzanimljiviji deo priprema. Ipak, lepše od toga je ono što sledi - volim da farbam jaja, a još više da ih lupam. Ove godine ću farbanje jaja prepustiti Bobi koji ostaje sa Viktorom u Beogradu - rekla je Brena za "Blic" pred put u Ameriku, gde zbog školovanja sada živi njen sin Stefan.
Pevačicu očekuju ugovoreni koncerti u Americi, a ona nema dilemu da će biti uspešna, i što joj je najvažnije imaće dovoljno vremena za odmor budući da su joj lekari posle zdravstvenih problema savetovali da uspori ritam života i rada.
- Za 30 dana imaću 12 koncerata. Biće to relaksirajuća turneja jer idem da vidim decu i brojne prijatelje. Filip i Stefan mi često nedostaju i teško sam se navikla da oni nisu sa mnom. Vreme s njima je za mene najlepši užitak - kaže Brena.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti