Gordana Bjelica napustila Farmu

Gordana Bjelica napustila Farmu

Autor: | 29/04/2013

0


Sinoć su u opasnosti da izađu sa "Farme" bile Zorica Marković, koja je dobila najviše štapića od farmera, Jovana Nikolić, koja je dobila direktnu nominaciju jer je mimo pravila rijalitija prespavala sa Danijelom u gazdinoj kući, kao i glumica Gordana Bjelica, koja je imala najmanje glasova publike.
Takmičarke su bile u izolaciji, a uveče ih je sačekala presuda gledalaca - koja od njih tri se najmanje dopala publici.
Pre toga, Danijel je odgovarao na Ognjenova pitanja u gazdinoj kući, ne krijući da se u prethodnih nedelju dana suočavao sa različitim problemima u Lisovićima.
- Svestan sam da sam ušao u rijaliti šou. Jovana je temperamentna i brza na jeziku. Oduvek sam želeo da imam takvu ženu - rekao je Danijel.
Kada je Ognjen pomenuo seks, Danijel je priznao:
- Prošlo mi je kroz glavu da sve gledaju naše porodice. Bilo mi je neprijatno. Nisam o tome razmišljao, nisam imao utisak da je kamera prisutna.
Svetlana Nikolić, Jovanina majka izjavila je u emisiji da je njena kćerka pokazala svoje porodično vaspitanje, i istakla da je ona vredna osoba.
- Konkurs je otvoren - rekla je za zeta Svetlana i dodala da nije gledala prenos u trenutku seksa između Jovane i Danijela.
- Možda je bio njihov dogovor. Postojala su i nagađanja da je moja kćerka lezbos. Mi imamo prisan odnos, mazimo se i ljubimo - rekla je Svetlana Nikolić i dodala da podržava Jovanu u svakom slučaju.
Glumica Goca Bjelica napustila je rijaliti Farma - u kvizu znanja Jovana je imala najviše tačnih odgovora, dok Goca i Zorica nisu odgovarale. Čak 46,35% glasova dobila je Zorica Marković, dok je sa samo 17,47 odsto glasova glumica morala da ode sa imanja.
Tokom gostovanja u televizijskoj emisiji, izbačena farmerka izjavila je da su njeni favoriti Zorica, Filip i Goca.
- Zorica će ih sve sravniti - rekla je glumica i istakla zašto nije želela da se pozdravi sa Ekremom.
- Ekrem mi je rekao da ću da izađem na žurci, još u petak. Nisam mogla da prepoznam onog 'starog' Ekrema - objasnila je Goca.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin