Nikola Rakočević: Veliki povod za slavlje

Nikola Rakočević: Veliki povod za slavlje

Autor: | 28/04/2013

0


Jedan od najtalentovanijih mladih glumaca, koji je filmsku publiku oduševio ulogom u filmu „Šišanje“, a na malim ekranima je zablistao u serijama „Vojna akademija“ i „Moj rođak sa sela“, postao je stalni član Jugoslovenskog dramskog pozorišta u Beogradu. Na ovaj način Nikola Rakočević se pridružio stalnoj ekipi vrsnih glumaca. Budući da se mladim glumcima ne nudi često stalno zaposlenje u teatru, Nikola za magazin „Hello!“ ističe da je veoma radostan zbog srećne vesti.
- Tačno je da sam postao stalni član Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Veoma sam srećan zbog toga i trudiću se da opravdam ukazano poverenje - kaže talentovani glumac koji će se na zatvaranju ovogodišnje modne manifestacije „Fashion Selection“ pojaviti u ulozi glumca na neobičnom performansu koji će slikovito najaviti premijeru filma „Skidanje“.
- Biću jedan od aktera performansa „Skidanje“ koji će ove godine zatvoriti „Fashion Selection“. Glumci filma „Skidanje“ na umetnički način najaviće premijeru ovog filma - završio je Nikola Rakočević.

Tekst: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još