Bajaga i Instruktori: Fanovi učestvuju u stvaranju spota

Bajaga i Instruktori: Fanovi učestvuju u stvaranju spota

Autor: | 25/04/2013

0

"Bajaga i Instruktori" pozvali su danas fanove da im pošalju video snimke benda za potrebe izrade novog spota koji bi trebalo da se pojavi do velikog beogradskog koncerta 22. juna na Donjem gradu Kalemegdana.
- Pošto nam se beogradski koncert zove "Bajaga i Instruktori sa prijateljima", mislili smo da bi bilo dobro da do tada imamo i spot koji pokazuje kako nas vide naši prijatelji, a to su fanovi koji su bili na našim svirkama, ali i ljudi iz našeg bliskog okruženja - objašnjava Momčilo Bajagić.
Video snimke mogu slati svi fanovi Bajage i Instruktora od Aljaske do Australije, a u zavisnosti od materijala koji pristigne, bend će odlučiti za koju pesmu sa CD albuma Daljina, dim i prašina će biti urađen novi spot. U obzir dolaze sve vrste video snimaka, bilo da su napravljeni mobilinim telefonom, tabletom ili nekim trećim uređajem, a prikazuju "Bajagu i Instruktore" tokom nastupa, prilikom druženja sa fanovima, u šetnji gradom i slično. Vlasnici snimaka koji na kraju budu uvršteni u novi spot biće nagrađeni besplatnim kartama za fan pit na koncertu "Bajage i Instruktora" 22. juna na Kalemegdanu, kao i druženjem sa članovima benda. Naravno, autori snimaka biće potpisani u odjavnoj špici spota. Snimke treba slati na [email protected] zaključno do 10. maja, a u mejlu je pored linka sa kojeg se može skinuti snimak potrebno navesti ime autora, kao i mesto i vreme snimanja. Smatraće se da su autori snimaka automatskim slanjem linka dali saglasnost da njihov snimak bude upotrebljen u novom spotu "Bajage i Instruktora".
Popularna grupa na turneji povodom novog CD albuma "Daljina, dim i prašina" održaće velike koncerte 22. juna u Beogradu, a prethodno 8. juna u Zagrebu.
- Donji grad na Kalemegdanu je možda jedino značajno mesto u Beogradu na kom još nikada nismo svirali. Biće to zaista koncert sa prijateljima, jer će 22. juna na Kalemegdanu uz nas nastupiti još nekoliko nama dragih i značajnih muzičara i bendova, čija imena za sada nećemo otkrivati - objašnjava Momčilo Bajagić.
"Bajaga i Instruktori" potvrdili su se odavno kao istinski beogradski b(r)end, puneći u svom gradu sve bitnije velike koncertne prostore, od Doma sindikata i Sava centra, preko Hale sportova i stadiona Tašmajdan, do Sajma i Beogradske arene. Sada je na redu opet novi izazov.
- O koncertu na Donjem gradu odavno razmišljamo, i u njegovu realizaciju krenuli smo još pre nekoliko meseci. Mnogo mi je drago što će se ovaj koncert desiti baš u Donjem gradu jer u pesmi "Iza nas" sa albuma "Od bižuterije do ćilibara" ima stih "u Donjem gradu, kod brda za razmišljanje". Bina će na ovom koncertu biti upravo ispod brda za razmišljanje - otkriva Bajaga.

Izvor: Story

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti