Burak Ozdživit: Džejlan je moja ljubav za ceo život

Burak Ozdživit: Džejlan je moja ljubav za ceo život

Autor: | 24/04/2013

0


Atraktivni turski glumac Burak Ozdživit, koji je srca žena s Balkana osvojio ulogom Bali-bega u popularnoj seriji "Sulejman Veličanstveni", u prvom intervjuu za srpski dnevni list otvoreno govori o ljubavi, glumi, spekulacijama o seksualnoj orijentaciji, karijeri i životnim planovima. Burak planira uskoro da poseti Srbiju, gde će, kako kaže, imati priliku da se druži sa svojim obožavateljkama od kojih svakodnevno dobija komplimente, naročito na račun brkova.

Verovatno si već mnogo puta čuo koliko si popularan u Srbiji. Kad ćemo moći da te vidimo u našoj zemlji?
- Svakodnevno na mejl produkcije stižu pisma mojih obožavateljki iz raznih zemalja u kojima se serija prikazuje. Srpkinje su prilično aktivne i uglavnom mi daju komplimente. Ono što je interesantno jeste činjenica da žene iz Srbije konstantno hvale moje brkove, isti slučaj je i s Turkinjama. Pružiću im priliku da me bolje upoznaju, družićemo se!

Dakle, dolaziš?

- Da, naravno! Verujem da me devojka neće pustiti da se sam družim sa svim prelepim ženama, ali sigurno dolazim.

Karijeru si počeo kao model, a završio kao glumac. Kako je došlo do toga?
- Voleo sam posao modela. Bio sam vrlo uspešan u tome, čemu u prilog idu i brojne osvojene nagrade, ali u jednom trenutku sam se povukao u sebe, nisam više želeo da se izlažem očima javnosti. Želeo sam da se izrazim drugačije, kroz bilo kakav vid umetnosti. Nisam se proslavio kao pesnik i slikar, ali talenat za glumu nisam mogao da sakrijem, a nisam ni želeo.

Da li ti je bilo teško da promeniš profesiju?
-Ne! U glumi sam našao spas. Bilo je trenutaka kad sam bio na granici ludila, depresije i pesimizma, koji me je uhvatio u svoje čeljusti i bukvalno me ubijao, gladovao sam, zatvarao se u stan, u sebe.

Onda se pojavio "Sulejman"?

- Pojavili su se producenti koji su kontaktirali sa mnom na predlog zajedničkih prijatelja. Otišao sam na kasting i danas sam tu gde jesam. Odgovara mi ova gužva i sve što se dešava vezano je za Bali-bega. Obožavam taj lik.

Mediji su u jednom momentu brujali o tvojoj seksualnoj orijentaciji. Navodno te je devojka zatekla u krevetu s muškarcem.
- Da, i ja sam čuo da me je zatekla, ali nisam uspeo da ustanovim koja devojka i s kojim muškarcem! Ne znam iz čije kuhinje je izašla takva glupost, ali koliko su me te priče ranije potresale toliko me danas uveseljavaju.

Dakle, da raščistimo jednom za svagda - jesi li gej?
- Probajte, pa će vam biti kristalno jasno, ha-ha-ha!

Tvoja verenica Džejlan Džapu se retko pojavljuje s tobom u javnosti, krijete detalje vaše veze, a kako se priča, očekuje vas svadba.

- Ona je moja najveća ljubav do sada, i kad nismo zajedno, onda smo na telefonu. Ne može da prođe sat a da se ne čujemo. Znate kako kažu, to je ljubav za ceo život. O svadbi ne želim da govorim.

Čime te je osvojila?
- Bila je to ljubav na prvi pogled. Jarčevi umeju da čitaju poglede, a u njenim očima je pisalo toliko toga što me je momentalno privuklo. Njena spoljašnjost je božji dar, ali unutrašnjost je još lepša.

Kakvi su tvoji planovi posle serije?
- Reditelji i scenaristi s kojima sarađujem privode kraju projekat koji će startovati odmah po završetku snimanja serije. Spremam se za glavnu ulogu u jednom filmu s kojim idemo na evropsko i svetsko tržište i mislim da će on napraviti bum.

Kakvi ste privatno s ostatkom ekipe serije "Sulejman Veličanstveni"?

- Imamo sjajne odnose. Ne družimo se mnogo kad ne snimamo, ali dešavalo se, doduše retko, da vreme provodimo zajedno i s druge strane kamere. Ponekad su to noćni klubovi, ali tu su i neki tužni trenuci koje svi delimo i verujem da će mi nedostajati ta ekipa, jer teško da ćemo ponovo moći svi da budemo na okupu.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin