"Otvorena vrata": Večeras počinje emitovanje novih epizoda

"Otvorena vrata": Večeras počinje emitovanje novih epizoda

Autor: | 22/04/2013

0


Porodica Anđelić-Jakovljević ponovo se, nakon 20 godina, okupila u svom domu u seriji “Otvorena vrata”. Katarina, Svestislav, Milica, Ana, Dragoslav, Vojkan i Ugrinović zasmejavaće nas novim i sasvim drugačijim porodičnim zavrzlamama, na Prvoj srpskoj televiziji od večeras, u 21.15.
Glumačka ekipa je ista - Vesna Trivalić, Milan Gutović, Bojana Maljević, Bodgan Diklić, Nikola Đuričko, Zoran Cvijanović i Sofija Jović. U planiranim epizodama biće novih likova, uz prepoznatljivi Bajagin song špice, iako je ostatak muzike komponovao Vasil Hadžimanov.
“Otvorena vrata” su započeta u ratno vreme, u Srbiji obeleženoj sankcijama, hiperinflacijom, uvođenjem demokratije, ubijanjem demokratije. Serija je jasno obeležila duh vremena, kroz humor čije se replike citiraju dan-danas. Nove epizode serije imaju istu nameru.
U nastavku “Otvorenih vrata” ima i novih likova. Prva je Miličina ćerka Keti (Teodora Jelisavčić), koja je inteligentna na majku, ali je politika ne interesuje nimalo. Anica Dobra tumači lik Lete, jedine prestale zaposlene osobe u fabrici koju je u tranziciji kupio Dragoslav Anđelić. Ona odbija da prestane da radi, iako je fabrika propala poodavno. U seriji će se pojaviti i Vlastimir Velisavljević, Branimir Brstina, Jelisaveta Seka Sablić, Ljubomir Bandović, Gordan Kičić...
- Cela ekipa sa nestrpljenjem iščekuje početak emitovanja, jer kako i sami vole da kažu, uživaju u snimanju novih epizoda. Iako naporno i vredno rade, glumci jednostavno vole da glume u ovoj seriji - kaže Bojana Maljević, a Vesna Trivalić dodaje da očekuje dobru zabavu za gledaoce, jer je njima već počela sa prvim danom snimanja nastavka.
U novim epizodama otkrićete da je Dragoslav renovirao stan u kojem je živeo sam sa sinom Vojkanom, kako bi namamio bivšu ženu Katarinu, znanu kao Cakana, da mu se vrati. Novi, konceptualno-umetnički prostor, osmišljen je samo za nju. Međutim, uz Katarinu stižu i njen brat Bata sa kćerkom Anom, a potom i nekadašnji komšija Ugrinović.
Tako da se stvari ne odvijaju baš kako je Dragoslav planirao. Vrata stana porodice i dalje će biti stalno otvorena i kroz njih će ulaziti komšije, prijatelji, prevaranti, udvarači, klijenti i usputni prolaznici - stvarajući od te kuće tranzicioni cirkus, na koji smo već i bili naviknuti pre skoro dve decenije.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još