Najvažnije vesti prethodne nedelje

Najvažnije vesti prethodne nedelje

Autor: | 21/04/2013

0


Tokom nedelje na stranom estradnom nebu desilo se mnogo toga veoma zanimljivog! Kako biste uvek bili u toku, i da vam ništa ne promakne, od danas, svake nedelje, tačno u podne, podsećamo vas na sve najzanimljivije trenutke prethodnih sedam dana u rubrici – Najvažnije vesti prethodne nedelje!

Najbolji fudbaler sveta, Lionel Mesi, objavio je prvu fotografiju svog petomesečnog sina Tijaga na svom profilu na "Fejsbuku", a sliku krasi i Leova supruga Antonela Rokuzo. Sliku možete pogledati OVDE.

U ponedeljak je u Beograd stigao Džej Zi sa ćerkom Blu Ajvi Karter. Njegova supruga, Bijonse, održala je spektakularan koncert u beogradskoj Areni, a koko je bilo - pogledajte OVDE.

Kanadski reper Drejk u jednoj internet radio emisiji kritikovao je muzičara Krisa Brauna, a i priznao je da je bio u vezi sa njegovom bivšom-sadašnjom devojkom Rijanom A šta je reper izjavio, saznajte na ovom linku.

Holivudski glumac, Kevin Kostner, doputovao je u Beograd gde trenutno snima film "Three Days to kill". A kako Kevin provodi slobodno vreme u prestonici, pogledajte ovde. Pauzu između snimanja, na kojem je prvog dana došlo do incidenta, iskoristio je da poseti jedan veliki dođađaj početkom nedelje u Beogradu.

Nakon neuspešnog pokušaja surogat majke da rodi zajedničko dete Sofije Vergare i njenog verenika Nika Loba, glumica je odlučila da zamrzne jajne ćelije i pokuša da uskoro ostane u drugom stanju. Glumica je nedavno otkrila da se pre 12 godina izborila sa najtežom bolešću. Pročitajte kako je Sofija Vergara pobedila rak.

Nakon 30 godina braka, poznati bračni par Šeron i Ozi Ozborn se razvode.

Pogledajte šta je kćerka Majkla Džeksona, Paris (15), izjavila o svom ocu u dirljivom intervjuu za list "Mejl on sandej".

Slavna australijska pevačica, Kajli Minog, još jednom je zadivila svojom besprekornom linijom.

Ukoliko vas zanima kako se popularna glumica Gvinet Paltrou upoznala sa svojim suprugom Krisom Martinom, pročitajte OVDE. Glumica je ove nedelje dobila nimalo laskano priznanje.

strong>Kim Kardašijan i njena mlada polusestra Kajli Džener bile su među gošćama na "2013 MTV Movie Awards", održanim u Los Anđelesu. A kako su izgledale na crvenom tepihu, pogledajte OVDE.

Holivudski glumac Met Dejmon i njegova supruga Lusijana Baroso proteklog vikenda obnovili su bračne zavete u luksuznom odmaralištu na ostrvu Sveta Lucija.

Pogledajte prve fotografije sa snimanja "Neverovatnog Spajdermena".

Nedavno su objavljene provokativne fotografije holivudske glumice Anđeline Džoli koje su se našle na aukciji.

Da li biste voleli da gledate nastavak čuvene serije "Prijatelji"?

Dženifer Aniston zablistala je u Los Anđelesu premijeru filma "Call Me Crazy: A Five Film". Uskoro se bliži dan kada će Dženifer Aniston i njen verenik Džastin Teru izgovoriti sudbonosno da, ali čini se da slavni par nije opterećen organizacijom svog venčanja. A kakvu venčanicu je izabrala glumica, pogledajte ovde.

Bredli Kuper otkrio je da još uvek živi sa majkom, a razlog tome pogledajte ovde.

Viktorija Bekam nedavno je proslavila svoj 39. rođendan, a na iznenađenje mnogih, Dejvid Bekam nije prisustvovao proslavi. Ukoliko vas zanima koji je razlog njegovog izostanka, saznajte na ovom linku.

Ko će otpevati odjavnu numeru za film "Štrumfove 2", otkrijte ovde.

Miranda Ker otkrila zašto je napustila "Viktorijine anđele"!

Popularna pevačica Rijana nedavno je morala da zbog zdravstvenih problema otkaže četiri koncerta u okviru svoje velike turneje, nakon čega su se u medijima pojavile glasine da je pravi razlog otkazivanja nastupa trudnoća.

Poznati par Lijam Hemsvort (23) i Majli Sajrus (20) odlučili su da odlože svoje venčanje do daljnjeg jer ne žele da žure sa brakom, prenosi list "People". Majli i Liam i dalje su zajedno, a zašto su odložili venčanje, saznajte ovde.

Zabavljao se sa nizom lepotica poput Žizel Bundšen, Bar Refaeli i Blejk Lajvli, ali Leonardo di Kaprio trenutno se nalazi u neobičnoj poziciji – samca. A šta je razlog za to, pročitajte na ovom linku.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još