Dragan Mićanović i Gorica Nešović na promociji prvog crvenog piva u Srbiji

Dragan Mićanović i Gorica Nešović na promociji prvog crvenog piva u Srbiji

Autor: | 18/04/2013

0

Lav brend obradovao je ljubitelje piva još jednom inovacijom u svom portfoliju, predstavivši Lav Crveno na specijalno organizovanom događaju u restoranu "Ima dana" u Beogradu.
Lav Crveno spada u kategoriju crvenih piva i savršeno se uklapa uz hranu, upotpunjujući užitak jela. Kao što i priliči svakoj dobroj gozbi, goste su u prijatnoj atmosferi zabavljali domaćini večeri, poznati glumac Dragan Mićanović i popularna voditeljka Gorica Nešović.
- Lav Crveno je savršen izbor za svakog gurmana, to je pivo napravljeno za hranu i dušu. Napravljeno je u saradnji sa našim najboljim klijentima – više od hiljadu iskusnih ugostitelja. Iskreno se nadamo da će Lav Crveno vrlo brzo postati neizostavni deo svakog obroka i svih vrsta proslava - izjavio je marketing direktor kompanije Carlsberg Srbija, Andre Jacques.
Lav Crveno je pivo crvenkaste boje, jedinstvenog ukusa i arome, napravljeno od posebnog tipa slada i najfinijih sorti hmelja, sa sadržajem alkohola od 5,2 odsto. Prvo je pivo na našem tržištu koje istovremeno pruža komplementarno i kontrastno iskustvo pri konzumiranju uz hranu. Lav Crveno, koje se u prodaji nalazi od početka aprila, dostupno je u nepovratnoj ambalaži od 0.4 litra i povratnoj od 0.5 litra. Osnovna karakteristika koja izdvaja crveno pivo od ostalih vrsta piva jesu boja i sastojci. Crvenkastu boju piva određuje boja slada, dok je ukus ovog piva blago slatkast, sa specifičnom aromom. Oni koji vole da probaju nešto novo, a ipak žele da ostanu verni svom omiljenom pivu, imaju prilike da uživaju u novoj varijanti Lava.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još