Kolin Salmon: Da li je on novi Bond?

Kolin Salmon: Da li je on novi Bond?

Autor: | 16/04/2013

0


Bivši agent 007 Pirs Brosnan rekao je da bi tamnoputi britanski glumac Kolin Salmon bio "izvanredan" Džejms Bond ali da ne treba žuriti sa traženjem zamene Danijelu Krejgu.
Na pitanje ko bi mogao da zameni akturenog agenta Krejga u filmskim adaptacijama romana o Džejmsu Bondu, 59-godišnji Brosnan je odgovorio:
- Uvek sam pominjao ime Kolina Sajmona. Sa njim sam blisko sarađivao godinama i mislim da bi bio izvanredan.

rosnan je igrao Bonda u četiri filma poslednje decenije 20. i prve decenije 21. veka, pre nego što je Danijel Krejg preuzeo palicu 2006.
Salmon (50) je igrao sa Brosnanom u tri filma o Džejmsu Bondu – "Tomorrow Never Dies", "The World Is Not Enough" i "Die Another Day" – gde je tumačio Čarlsa Robinsona, zamenika šefa MI6.
Pre Brosnana i Krejga agente 007 glumili su Šon Koneri, Rodžer Mur i Timoti Dalton, ali nijedan tamnoputi glumac.
Brosnan priznaje da je Krejg "izvrstan" kao 007 a da je uloga Bonda jedna od najboljih koje je i sam tumačio.
- To je jedna od najzahvalnijih uloga. Sam lik i prilike koje on pruža... To je dar koji vas nikada ne napušta jer kad jednom igrate Bonda, vi ste Bond za ceo život. Mali je krug muškaraca koji su igrali agenta 007 a meni je omogućilo da stvorim svoju producentsku kuću i da napravim međunarodnu karijeru. Najzdravija stvar koju jedan glumac može da dobije je raznovrsnost izbora.

izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin