Sofija Vergara: Mučna borba za potomstvo

Sofija Vergara: Mučna borba za potomstvo

Autor: | 15/04/2013

0


Nakon neuspešnog pokušaja surogat majke da rodi zajedničko dete Sofije Vergare i njenog verenika Nika Loba, glumica je odlučila da zamrzne jajne ćelije i pokuša da uskoro ostane u drugom stanju.
Zanosnoj Sofiji Vergari (40) talenat i nije bio preko potreban da bi osvojila svet, jer je oblinama fascinirala planetu i pre nego što je bilo ko video šta i koliko može u svetu glume. Ali, ono zbog čega je ova atraktivna glumica, poreklom iz Kolumbije, dodatno omiljena jeste i njena otvorenost i neposrednost. Tako je Sofija uvek bez zadrške govorila o svojim ljubavima, sinu Manolu Gonzalesu (21) kojeg je dobila sa samo osamnaest godina, ali i o jednoj od najtežih životnih borbi, kada joj je 2000. godine dijagnostikovan rak tiroidne žlezde. Iz svih životnih iskušenja Vergara je izlazila kao pobednik ne dozvoljavajući da bilo šta naruši njen prepoznatljiv osmeh. Nakon turbulentnih emotivnih perioda, Sofija se pre pet godina skrasila kraj Nika Loba (37), koji ju je i zaprosio 10. jula prošle godine, na njen četrdeseti rođendan. Partneri nikada nisu krili da žele zajedničko dete, čemu je prethodno prkosila zdravstvena prepreka, s obzirom na to da im je navodno rečeno kako ne mogu postati roditelji prirodnim putem. Ipak, glumica je odlučila da zamrzne jajne ćelije i sa svojim voljenim uskoro počne da radi na potomstvu.
- Moram da budem veoma oprezna. Lekari žele da mi izvade što više dobrih jajnih ćelija, a one moraju da budu savršene. Moj dečko ima 37 godina i nikad nije imao dece. Zato je vreme da poradimo na bebi – otkrila je glumica koja se na ovaj potez odlučila nakon neuspešnog pokušaja da im dete podari surogat majka.
Naime, Sofija i Nik su, kako pišu mediji, svojevremeno angažovali jednu od Vergarinih dobrih prijateljica, ali je sticajem nesrećnih okolnosti ona prošlog meseca završila u bolnici zbog spontanog pobačaja. Glumicu je ova informacija veoma potresla, ali budući mladenci ne dozvoljavaju da ih trenutna situacija pokoleba. Zbog svega što joj se dešavalo, lepa Kolumbijka rešila je da posao ostavi po strani i svu energiju i optimizam usmeri ka tome da ostane u drugom stanju. Vergara je ozbiljno shvatila savete lekara da bude oprezna prema svom organizmu i dobrog zdravlja zbog nimalo lakog perioda koji je pred njom. Zbog toga je, kako se priča, nedavno propustila i dodelu Oskara, kao i žurku koju je nakon ove ceremonije organizovala pop zvezda Madona. Sofija je odlučila da joj porodica bude važnija od karijere i svojim prijateljima je najavila da će, čim ostane u drugom stanju, u potpunosti biti posvećena održavanju trudnoće, kao i naknadnom uživanju u prinovi.

izvor: Story

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin