"Klapa s mora" objavila spot za "Mižeriju"

"Klapa s mora" objavila spot za "Mižeriju"

Autor: | 14/04/2013

0

Hrvatski predstavnik za Pesmu Evrovizije, "Klapa s mora" predstavila je zvanični spot za pesmu "Mižerija" kojom će se nadmetati u Malmeu.
Nakon kritika kojima ih je zasula javnost posle prvog zvaničnog spota zbog "vojničke" koreografije i uštogljenosti pevača, HRT je uzvratio novim videom.
Momci iz Klape s mora napravili su radikalan zaokret - scene sa pevačima koji malo glume ribare i mornare, malo sami sebe a malo šetaju u odelima starim gradom (spot je sniman u Kaštelu i Trogiru) kombinovane su kadrovima seksi Dalmatinki. Neke se zavodljivo izvijaju na stolici a neke stidljivo prihvataju udvaranje "mornara".
Nejasnom konceptu doprinose i razbacane crvene stolice po plaži i pomorandže koje "spontano" padaju niz stepenice.
Pesmu je napisao Goran Topolovac a spot je režirao HRT-ov reditelj Zoran Nikolić.
Iz HRT-a kažu da su hteli da na Evroviziji predstave sve lepote Hrvatske. Međutim, konačni rezultat je jednako uštogljen i "neprirodan" kao i prvi spot.
Prvi komentar ostavljen na Jutjubu glasi: "Tvorac ovog spota nikako da se odluči da li je ženska osoba koja se pojavljuje u spotu časna i hrabra hrvatska majka i žena, koja drži tri kuta kuće i odgaja djecu dok hrvatski muž riskira život na moru da bi se prehranili, ili jednostavno luda kurva".

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: evrovizija spot