"Moje 3": Nastup u Amsterdamu pred Evrosong

"Moje 3": Nastup u Amsterdamu pred Evrosong

Autor: | 13/04/2013

0


U sklopu promotivne kampanje, "Moje tri" će predstaviti svoju pesmu u Amsterdamu ovog vikenda, u organizaciji odbora Evrosonga, kao jedan od dvadeset favorita predstojećeg takmičenja.
- Organizacioni odbor Evrosonga pozvao je dvadeset izvođača koje smatraju najvećim favoritima za pobednika i time našim predstavnicama ukazao veliku čast. One će uskoro posetiti i Zagreb, a ceo tim putuje u Švedsku 5. maja - rekao je Dragan Ilić sa RTS-a.
Saša Milošević Mare, kompozitor numere "Ljubav je svuda", vredno radi u svom studiju na novim verzijama pesme koju će "Moje 3" izvesti na Evrosongu.
- Upravo završavam u studiju dva remiksa pesme. Mnogi će se iznenaditi jednom verzijom koju ne želim da otkrivam, a za drugu mogu da kažem da je balada. Ovih dana se završava tekst na engleskom. Engleski tekst ćemo snimiti u tri verzije i on bi trebalo da pomogne da naše devojke pridobiju što više publike. RTS radi sve druge stvari koje se tiču koreografije, kostima i drugih detalja. Što se tiče muzike, najveći dao posla je već obavljen - rekao nam je Mare.
Sara Jovanović, Mirna Radulović i Nevena Božović uveliko rade koreografiju za nastup na Pesmi Evrovizije, a s njima radi Miloš Paunović, naš poznati pozorišni reditelj i koreograf. Paunović je radio i koreografiju za "Ludi letnji ples" "Flamingosa", kao i za numeru "Čaroban" Nine Radojčić. Pesma Evrovizije 2013. održaće se u Malmeu u Švedskoj od 14. do 18. maja.
Naš tim put Švedske kreće 5. maja, a do tada, u sklopu promotivne kampanje i predstavljanja naše pesme "Moje tri“ biće gosti u regionalnim studijima u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Makedoniji.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti