Boris Petrović čeka prinovu

Boris Petrović čeka prinovu

Autor: | 11/04/2013

0

Pevač Boris Petrović, takmičar poslednje sezone "Prvog glasa Srbije", verio se sa devojkom Minom, a beba je već na putu.
- Imao sam nastup u Nišu i sve vreme sam razmišljao kako da je zaprosim a da bude iznenađenje. Pod izgovorom da hoću da kupim minđuše, nagovorio sam je da uđemo u zlataru i da proba prsten. Namignuo sam prodavačici i sve joj je bilo jasno - kaže Boris za "Blic".
On je pozvao Mininog oca i zamolio ga da ponese fotoaparat, a zatim je postavio sudbonosno pitanje u centru Požarevca, odakle je njegova devojka.
- Pristala je bez oklevanja, a posmatrači su nam čestitali. Ne znam da li su me prepoznali, ali to nije ni bitno. Drago mi je što je ovaj divan događaj protekao kroz šalu, nekako baš u mom stilu - objašnjava Boris.
Na svoj Fejsbuk profil mladi pevač već je okačio fotografiju vereničkog prstena od rodijuma i obavestio fanove da će postati otac.
- Tačno je da je beba na putu, ali o tome ću vam pričati kada dođe vreme - rekao je Boris.
Mina je najduhovitijem takmičaru "Prvog glasa" pružala podršku i tokom trajanja šoua, pa je neke od pesama koje je izvodio posvetio upravo njoj.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin