Zoran Stanić: Novi pevač "Bijelog dugmeta"?

Zoran Stanić: Novi pevač "Bijelog dugmeta"?

Autor: | 10/04/2013

0


Zoran Stanić - Zoja, dečko zlatnog glasa i rokenrol senzibiliteta, koji je očarao javnost učešćem u finalu “Prvog glasa Srbije” mogao bi već na jesen da postane novi, četvrti po redu, pevač “Bijelog dugmeta”!
Šansu da postane naslednik Bebeka, Tife i Alena Zoja je dobio tokom maestralnih nastupa u “Prvom glasu” kada ga je “alfa i omega” “Bijelog dugmeta” Goran Bregović zapazio i odmah pikirao kao novog vokala legendarnih “Dugmića”, prenosi Puls.
Sagovornik blizak Bregi kaže da Goran Bregović već nekoliko meseci ima ideju oko još jedne turneje “Bijelgo dugmeta” kao i velikog koncerta u Beogradu kojim bi se čuveni bend iskupio za “zvučni debakl” sa Hipodroma iz 2005. godine.
- Naravno, Goran ovoga puta ne računa ni na jednog od nekadašnja tri pevača već bi novu turneju radio sa potpuno novom “facom” a to je u ovom slučaju mali Zoja iz “Prvog glasa”. Koliko znam Goran i Raka Marić će uskoro obaviti i formalne razgovore za Zoranom Stanićem ali i sa originalnim članovima “dugmića”: Zoranom Redžićem, Vladom Pravdićem i Milićem Vukašinovićem. Ukoliko turneja prođe uspešno moguće je i snimanje nove ploče “Dugmeta” a Goran I Raka za sada sve još drže u tajnosti  i ako se planovi finalizuju obavestiće javnost o novom životu “Bijelog dugmeta” - kaže izvor.

Izvor: Puls

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin